fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

You say it best, when you say Ronan Keating på LLF22!

Fra Boyzone-tiden til en stor solokarriere er Ronan Keating en popartist, der har været svær at komme udenom de seneste to årtier. Til sommer kan du opleve ham på Store Scene!

Skulle man opfinde en sætning – eller måske hugge en linje fra en af de seneste to årtiers definerende popsange – for Ronan Keating er livet en rutsjebanetur.

Da Boyzone, et af de mest succesfulde britiske bands i halvfemserne, brød op i sin tid, skabte Keating en solokarriere, der hurtigt fik en enorm succes: To nummer 1-singler lige fra begyndelsen og herefter 12 studiealbums, flere turnéer samt 20 millioner solgte plader oven i de 25 millioner plader, han solgte med Boyzone.

X Factor-dommer, skuespil og faderskab

Ronan Keating har også kastet sig ind i andre kreative arbejdsområder, end musikken. Han har været dommer i både X Factor og The Voice i Australien, lavet skuespil i både tv-drama og film og haft et meget rost ophold på Londons West End-teaterområde.

Også i sit personlige liv er fortsat han med at producere hits: Han har fem børn, og med sine 42 år brænder den imponerende ungdommelige irer igennem i flere retninger.

Men nu er Ronan Keatings fokus fast tilbage på hans første (ikke-menneskelige) kærlighed: Musikken. I løbet af 2020 har sangeren og sangskriveren arbejdet på et album, der indkapsler hans mange musikalske præstationer siden årtusindet:

“Idéen bag albummet og dets titel er, jeg er 20 år solo i år,” begynder han. Han ønsker at anerkende en karriere, som han bestemt ikke tager for givet:

Der er ikke mange kunstnere, der har været heldige nok til at gøre det i 20 år og stadig være her. Jeg er meget beæret over at have haft det, så jeg ville markere det med et album som dette.”

Tabet af en god ven

På pladen samarbejde Ronan Keating med flere større artister, blandt andre Robbie Williams, der hjalp med den stærkt følelsesladede ‘The Big Goodbye’, som opstod under særligt gribende omstændigheder.

“Det var tiårsdagen for Stephens bortgang fra Boyzone,” begynder han. “Og Rob sendte en e-mail: ‘Kammerat, så dig lige på Loose Women (britisk talkshow, red.) med drengene, du ser godt ud – men jeg kan ikke tro, at det er 10 år siden, Stephen døde’.”

Tabet af Boyzone-medlem Stephen Gately i 2009 havde påvirket Robbie næsten lige så meget, som det havde påvirket drengene i Boyzone. Dagen for hans død begyndte Williams at skrive en sang. Han blev ved med at arbejde på det, men det blev aldrig udgivet. Nu spurgte han, om hans gamle ven Ronan Keating ville høre det og sammen udvikle det til noget særligt.

Så han sendte det, og jeg lyttede, og jeg var i tårer. Og Rob sagde: ’Har du lyst til at lave noget med det sammen?’ Jeg sagde, at jeg ville elske det. Så vi ændrede den lidt og tilpassede vokalen, så den fungerede som en duet. Og det er en sang om Stephen, så det er selvfølgelig en meget følelsesladet sang – men historien bag, hvordan vi kom til at gøre det på albummet, er også bemærkelsesværdig.”

Udviklingen som menneske og artist

Og endelig, hvis han kunne beskrive 2020 helt kort: “Et livsværk!” griner han og fortsætter: “Det er 42 år med at finde ud af, hvem du er, og hvad du er i stand til. Nu ved jeg, hvem jeg er, og hvad jeg handler om. Som sanger, performer, kunstner og som mand føler jeg mig nu det mest behagelige, jeg nogensinde har følt i mit liv. Uanset scenariet, om det er et stadion med 100.000 mennesker eller et værelse med fire eller fem personer, så er det mig. Og det kæmpede jeg med i lang tid,”

Ronan Keating indrømmer. “Når man har været i et boyband, får man nogle gange til at føle sig sådan af industrien, og det er vel også fordi, jeg har været nødt til at gøre mig fortjent til mit håndværk. Jeg er ikke den samme sanger eller performer, som jeg var, da jeg startede, for helvede, jeg er ikke engang den samme person. Jeg har været nødt til at arbejde hårdt og forstå mine svagheder, stræbe efter at blive bedre. Udvikle sig. Brug mine styrker og ikke stoppe med at udvikle mig.

Og det har været en rigtig rejse, som jeg er virkelig taknemmelig for. Jeg er sanger og musiker. Det er mit job, og jeg elsker det mere end nogensinde.”

FAKTA

 • Ronan Keating blev født i Dublin i 1977 som den yngste af 5 børn
 • Han var kun 17, da han vandt en plads i Boyzone som han sammen med Stephen Gately blev forsanger i
 • 25 millioner albums solgt med Boyzone
 • 20 millioner albums solgt solo i verden
 • Har optrådt i over 50 lande verden over
 • Har sunget duet med Elton John i Madison Square Garden
 • Har sunget for paven
 • Vært ved Miss World, Eurovision Song Contest og MTV Europe Awards
 • Vinder af en prestigefyldt BMI European Song Writing Award
 • Udnævnt til FN’s Goodwill-ambassadør
 • For mange hits, koncerter og priser til at tælle

Strangers In Town

Bodegaen 30. juli kl. 21.00

Strangers In Town laver musik, der med elementer fra country, moderne pop og rock, giver dig Rosé-pop af bedste skuffe.

Bandet har sin oprindelse i Svendborg og har siden 2017 udgivet diverse demoer, singler og EP’er. 

Foråret 2022 blev udgivelse af bandets debutalbum en realitet og med mere end 100.000 afspilninger på diverse streaming tjenester, er bandet klar til at vise alle, hvad de kan, når der spilles live på de danske scener.

Der kan i den grad forventes et gennemarbejdet live show når Strangers In Town går på scenen og med bandets kæmpe energiniveau, kan du umuligt være andet end med, når toget kører fra ”pop-perronen”.

Bandet består af Allan Halberg (forsanger), Sebastian Rafn (guitarist), Jonathan Tjellesen (bassist) og Andreas Hansen (trommer).

Papkasseshow

Skibaren 30. juli kl. 18.00

Vi lover ikke mere, end vi ikke kan holde. Det eneste, du kan være sikker på, er, at det bliver skide sjovt, fordi du og dine venner vil være der.

Her får du den enestående chance for at synge med på uforglemmelige hits som Bohemian Rhapsody, Stairways To Heaven, Mona Mona og hvorfor ikke også smide Andreas Odbjerg med i Papkasseshows centrifuge, når vi giver sangene en musikalsk make-over på guitar, rytmisk papkasse, de fedeste soloer på melodika tilsat de forbudte dansetrin og meget mere? Stay Cool!

Funky Fever

Bodegaen 29. juli kl. 21.00

Svedig, pulserende, 100% live og supertight 6-mands band med den funky crooner Thomas Løvegaard og skønne Anna Schønebeck med soulede fraseringer og smeltende smil.

Med masser af slapbass og et funky beat med afstikkere til pop kommer du på en rytmisk tour de force gennem en stribe hits, som du vil elske at danse til.

Store mestre som Stevie Wonder, Michael Jackson, Prince, Maroon 5, Bruno Mars, Daft Punk, Tina Turner hyldes af Funky Fever.

Tom Duke-Box

Tom duke-box

Bodegaen 30. juli kl. 18.00

Hvilken kunstner har optrådt flest gange på Langelandsfestival? Det har legenden, institutionen og den fedeste fyr på festivalen – Tom Duke-Box!

“Langeland jeg tror, jeg har set dig gå med røven bar!”

Hvis du nogensinde har været på Langelandsfestival, så har du stødt på denne udødelige sætning, og sikkert også resten af sangen “Langeland Lever Livet”, hvor Tom Duke-Box lover os alle, at de bedste piger er på Langeland.

Ud over festivalhymnen over dem alle, har Tom Duke-Box gennem 30 år underholdt med sit show. Her kan festivalgæsterne tage et kig i Tom Duke-Box’ medbragte sanghæfte, der indeholder 125 nummererede sangtitler. De glade publikummer kan så bare råbe det tal, der står foran den sang, de gerne vil høre og synge med på, og så spiller og synger Tom Duke-Box sangen. Det bliver der ret ofte en masse sjov og hyggelig kommunikation mellem Tom Duke-Box og publikum ud af.

Det er også blevet en tradition, at Tom Duke-Box runder festivalen af fra Store Scene, hvor alle får muligheden for at synge med på “Langeland Lever Livet”, inden det smukke afslutningsfyrværkeri runder Langelandsfestival 2022 af.

DJ Boye

Skibaren 27. juli kl. 18.00 & 00.00
Skibaren 29. juli kl. 00.00

Skibarens helt egen DJ, der altid er parat til at sætte gang i den fedeste fest! Når DJ Boye vender plader, kan du være helt sikker på, at der er fuld smæk på Skibaren.

DJ Boye er direkte importeret fra de østrigske alper, hvor han har opnået en imponerende erfaring ved at smage sig gennem langt de fleste afterski-steder. Nogle påstår endda, at han også har stået på ski til tider.

For DJ Boye er det en kunst at sikre den fedeste fest. Derfor sammensætter han nøje afterskimusik, dansemusik, dansk musik, sommerhits – og generelt bare hits, du kan synge med på og danse til hele natten.

Med DJ Boye ved Volvo B18-rattet, kan du være sikker på, at der bliver kædedanset og roet i den rødeste gummibåd – hele natten lang.

Andreas & Andreas

Skibaren 27. juli kl. 21.00
Skibaren 28. juli kl. 21.00

Kære venner på Langelandsfestival 2022. 3 år er nu gået siden vi har set hinanden sidst, og vi kan slet ikke fortælle jer, hvor meget vil glæder os til at komme og spille for jer igen.

Det bliver en kæmpe fest til sommer, og vi kommer med en masse store smil på læberne – klar til at holde nogle fantastiske koncerter i jeres selskab.

På vores sommertours er I altid et af vores absolut favoritsteder, som vi elsker at besøge. Så vi glæder os helt vildt til at komme tilbage på Langelandsfestival igen. Langelandsfestival kan noget helt særligt, og vi glæder os til at opleve magien sammen med jer til sommer!

DJ lille lars

Skibaren 28. juli kl. 00.00
Skibaren 30. juli kl. 00.00

Lille Lars holder Langelandsfestival-festen kørende til langt ud på natten!

Alle de store dansehits du kender fylder gulvet både i Skibaren og på Bodegaen. Mange års erfaring på festivalen gør Lille Lars til et sikkert kort, hvis der skal være rigtigt gang i festen efter en god festivaldag. Kom og dans til du ikke kan mere!

Pitzztop

Bodegaen, 27. juli kl. 18.00

PITZZTOP er et ZZ TOP tribute band, der spiller alle de velkendte sange fra ZZ TOPs over 40-årige karriere med stor nerve og indlevelse.


ZZ TOP red på MTV bølgen i 80’erne med hits som Gimme All Your Loving, Legs og Sharp Dressed Man. Vi dykker selvfølgelig også ned i ZZ TOP’s klassikere som Just Got Paid, Cheap Sunglasses, Tush og La Grange.

PITZZTOP er Boogie Blues og gedigen rockmusik, og garant for at stemningen er i top, hvad enten du sidder med en øl og vipper med den ene fod, eller du bare må ud og danse til rytmerne!

Bajads

Skibaren, 29. juli kl. 18.00

Er du til hits alle elsker og endnu flere holder af, så får Bajads helt sikkert dig og dine venner ud på dansegulvet.

Så hænderne i vejret, frem med danseskoene og kom og skrål med, når Kim og Morten, (Danser med Drenge og Papkasseshow) gæster Skibaren – der er festgaranti.

Og hvem ved om Ed Sheeran, Bruno Mars eller andre kommer forbi og giver et nummer med?

Klassens tykke dreng

Skibaren, 29. juli kl. 21.00

I år får vi besøg af Danmarks kærligste orkester KLASSENS TYKKE DRENG.

De 2 pragtfulde (unger)svende efterlader normalt publikum med fugtige læber og blanke øjne – kort sagt i ekstase.

Det kommer helt sikkert til at ske igen, når Klassens Tykke Dreng lukker op for godteposen af musikalske og komiske lækkerier. En cocktail af kærlige kvikke bemærkninger og et musikalsk mix af alt lige fra Backstreet Boys – over Melodi Grand Prix – til Bamse. Et show du ikke vil gå glip af. Bered dig på latterkramper, glædestårer, fællessang & grin.

René & Værsgo'

Bodegaen, 28. juli kl. 21.00

Spilleglæden er intens og lyden af Kim Larsen og Gasolin uovertruffen, når René & Værsgo´ får lov til at sætte gang i en fest. Det er ren nostalgi med folkekære sangskatte fra Danmarks nationalskjald, som stort set alle danskere – uanset alder – er vokset op med.

René & Værsgo´ synger og spiller sig direkte ind i publikums hjerter til festivaler, byfester, private fester, firmaarrangementer, kroer og kirker over hele landet. René forvandles til nationalskjalden når showet starter. Illusionen om at opleve Kim Larsen på scenen er uovertruffen, når han med virrende sixpence på hovedet og store mundbevægelser fyrer op for alle de velkendte sange, som publikum synger med på.

Hele showet fuldendes med aktuelle anekdoter og en kærlig samfundskritik, som vi husker så godt fra den rigtige Kim Larsen. Sammen med de øvrige bandmedlemmer – Ricki Susic, Stig Andreassen og Jimmy Østbygaard – er der garanti for et lækkert og solidt sceneshow.

De har spillet sammen i mere end 10 år og deres beundring for Kim Larsen kommer til udtryk i det musikalske show, som er en ren hyldest til manden.

I øvrigt nåede den originale Larsen at anerkende René’s version af sig selv engang de spillede på Langelandsfestival!

Gas & Vand

Bodegaen, 28. juli kl. 18.00

Gas & Vand er et fest & partyband, som sætter gang i festen fra første sekund. Bandet spiller udelukkende kopinumre, som spænder over John Mogensen og Anne Linnet til Malurt, Medina osv.

Håndværkerrock er en skøn blanding af kendte numre, en rusten forsanger og en møgbeskidt svingende baggrund der kan få enhver skurvogn til at lette.

Gas & Vand blev grundlagt i 2006 af en flok håndværkere fra Frederikssund og fik hurtigt defineret sin egen spillestil, som de kalder for Håndværkerrock. Gas & Vand er en hyldest til dansk musik igennem tiderne og alle numre leveres i egne fortolkninger og med stor respekt og kærlighed for originalerne.

Gas & Vand er for den brede og smalle, høje og lave og specielt for dem, som har lyttet til dansk musik gennem tiden, for så kan du med garanti skråle med.

Rock the 80's

Bodegaen, 27. juli kl. 21.00

Rock The 80’s tager jer med tilbage til det absolut fedeste rockårti i musikhistorien.

Fokus på musikken og en kompromisløs ægthed, er det man får når dette 4-mandsorkester danner rammen for en uforglemmelig koncertoplevelse.

Støv læderbukserne af, sæt håret, find luftguitaren frem, og kom og syng med på alle de udødelige klassikere fra fx Europe, Bon Jovi, Whitesnake, Scorpions, Van Halen og alle de andre.

Vi glæder os så meget til at fejre 30 års jubilæum, at de næste 1.000 partoutbilletter til voksne, der bliver solgt, får 250,- ind på armbåndet. De er allerede væk, men du kan også nå, at få 250,- ind på dit voksen partoutarmbånd. Sidste chance er på torsdag!