27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Volt er tilbage!

Efter godt 2 års pause, er Volt nu tilbage med ny energi! Volt glæder sig meget til at se jer på Langelandsfestival 2022, hvor de kan hjælpe med at få styr på mobilopladningen, holde drikkevarerne kolde og sørge for at soundboksen ikke går død.

Få styr på mobilopladningen

Powerbank med bytteservice

Book en powerbank med bytteservice, og slip for at løbe tør for strøm under festivalen. Mobiloplader-servicen giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader én gang om dagen under hele festivalen. OBS: Et refunderbart depositum på kr. 200,- betales når du afhenter Volt-opladeren på festivalen. Har du en Volt-oplader fra tidligere, skal du ikke betale depositum på festivalen.

 

Sådan virker det

På festivalen og campingområderne vil der ikke være adgang til strøm, med mindre du ligger i en camp med strøm eller i campingvogn. Hvis du ikke gør det, kan du booke en Volt powerbank, så du kan oplade din telefon i lommen. Når Volt-opladeren er tom, skal du blot bytte den til en ny fuldt opladt ved et Volts byttested på festivalen. På den måde skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.

 

Kabler

Et gratis kabel til din telefon følger med Volt-opladeren. Volt har kabler til både nye og gamle iPhones, Android samt USB-C + ældre telefoner.

Hvis du gerne vil beholde Volt-opladeren og tage den med hjem, kan du også få et gratis micro-USB kabel til genoplading af din powerbank derhjemme.

Kolde drikkevarer?

Volt har i år sørget for, at du slipper for at drikke varme øl. Med Cool Locker har du mulighed for at opbevare, det der skal på køl, og døgnet rundt kan du hente hvad du skal bruge.

 

Praktisk

For kun 400,- får du adgang til dit locker – hele døgnet, under hele festivalen. Der er plads til 60 liter, eller 4 rammer øl. 

 

Book nu!

Som altid er det muligt, at pre-booke din opladningsservice til både Volts powerbanks og dit Cool Locker. 

Volt kan ikke vente med at se jer alle sammen, og få den fedeste festival!

Placering af Cool Lockers