27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

VIP Camp

Er du serviceminded, smilende og hjælpsom? Så er det måske dig, der kan hjælpe gæsterne i VIP Camp, der søger medarbejdere over 18 år.

VIP Camp er et område, der ligger over for Rudkøbing Boldklubs klubhus på Rue Mark, hvor samarbejdspartnere og særligt inviterede gæster har købt festivalophold på 1. klasse. Her gør vi alt for, at vores gæster får en god oplevelse ved at være på festival.

Der er derfor rigtigt gode bade- og toiletfaciliteter, egen restaurant med køkken og grill, bar, gårdhave, p-plads og meget mere. I VIP Camp er der masser af forskellige arbejdsopgaver, så tag gerne en ven eller kæreste med – der er udfordringer til alle glade og motiverede medarbejdere på en af følgende teams:

Service

Vi er det mest servicemindede team. Vi står for den daglige drift, oprydning af pladsen, parkeringsvagter og rengøring af bade og toiletter. Vi har vagter fra mandag til søndag.

 

Køkken & restaurant

Kan du tage fat i et køkken eller vende en bøf på grillen og fungere i et travlt miljø? Så kan du være med til at tilberede nye og spændende menuer hver dag til mange mennesker.

Vi anretter maden på fade og buffetborde, og der serveres direkte fra grillen. Det en fordel at du har lidt kendskab til madlavning, men det er bestemt ikke et krav. Det er også os, der står for opvasken, holder restauranten ren, serverer og servicerer gæsterne. Vi har vagter fordelt fra mandag til søndag.

Alle teams har dygtige og erfarne ledere, der kan vejlede dig i arbejdsopgaverne.

Kontakt

Har du bare lidt erfaring i noget af ovenstående, har du gåpåmod og har du lyst til at være en del af Crew i VIP Camp? Så send en mail til områdechef Mads Korsgaard på vipcampllf@gmail.com med et par ord om dig selv, og hvad du kunne tænke dig at arbejde med. Måske du har et par spørgsmål om arbejdet – du er velkommen til at skrive til Mads!

Mød områdechefen

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!