fbpx

VIP Camp

Er du serviceminded, smilende og hjælpsom? Så er det måske dig, der kan hjælpe gæsterne i VIP Camp, der søger medarbejdere over 18 år.

VIP Camp er et område, der ligger over for Rudkøbing Boldklubs klubhus på Rue Mark, hvor samarbejdspartnere og særligt inviterede gæster har købt ophold med nærmest ”all inclusive”. Her gør vi alt for, at vores gæster får en god oplevelse ved at være på festival. Der er derfor rigtigt gode bade- og toiletfaciliteter, eget køkken og grill, restaurant, gårdhave, bar, P-plads og meget mere. I VIP Camp er der masser af forskellige arbejdsopgaver, så tag gerne en ven eller kæreste med – der er udfordringer til alle glade og motiverede medarbejdere på en af følgende teams:


Reception & Bar – Holdet er fyldt

Vores team er ligesom receptionen på et stort hotel og har vagter fra mandag til søndag. Vi bemander receptionen og baren hele døgnet, tager imod gæster, påsætter armbånd og håndterer bookinger.


Service

Vi er det mest servicemindede team. Vi står for den daglige drift, oprydning af pladsen, parkeringsvagter og rengøring af bade og toiletter. Vi har vagter fra mandag til søndag.


Køkken & Restaurant

Kan du tage fat i et køkken eller vende en bøf på grillen og fungere i et travlt miljø? Så kan du være med til at tilberede nye og spændende menuer hver dag til mange mennesker. Vi anretter maden på fade og buffetborde, og der serveres direkte fra grillen. Det en fordel at du har lidt kendskab til madlavning, men det er bestemt ikke et krav. Det er også os, der står for opvasken, holder restauranten ren, serverer og servicerer gæsterne. Vi har vagter fordelt fra mandag til søndag.

Alle teams har dygtige og erfarne ledere, der kan vejlede dig i arbejdsopgaverne.


Kontakt

Har du bare lidt erfaring i noget af ovenstående, har du gåpåmod og har du lyst til at være en del af Crew i VIP Camp? Send en mail til farmorsllf@gmail.com med et par ord om dig selv og hvad du kunne tænke dig at arbejde med.