27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi har brug for klare rammer

Sommeren nærmer sig så småt, og derfor føler vi, at det er på tide at give jer et indblik i, hvilke tanker vi går og pusler med på festivalkontoret.

Der er ingen tvivl om, at alt ikke er, som det plejer for tiden – og derfor har vi heller ikke offentliggjort nogle artister til Langelandsfestival 2021 endnu. Da tiden kom til, at vi normalt ville offentliggøre artister til sommerens festival, kunne vi mærke, at det ikke føltes rigtigt på grund af, hvordan verden så ud på det tidspunkt. Desværre har det ikke ændret sig, selvom en del tid er gået siden da. Vi ved stadig ikke, om vi må lave festival – og hvis vi må, hvordan vi må lave festival. Vi mangler stadig klare rammer, fremfor vage udmeldinger. Det er myndighedernes ansvar, og det er dem, der skal afgøre, om vi kan samles igen. Selvom en festival afvikles over kort tid, så kan den ikke planlægges på kort tid – det gælder særligt, når rammerne er helt anderledes, end de plejer. Vi er klar til, bogstaveligt talt, at arbejde dag og nat for at skabe en fest for os alle, men vi har brug for, at der bliver taget nogle beslutninger hos myndighederne, inden tiden løber fra os.

Til vores loyale gæster og vidunderlige crew: Vi savner jer, og vi er ekstremt taknemmelige for den kærlighed, tålmodighed og støtte, som vi har oplevet fra jer. Så snart vi ved yderligere fra myndighederne, så vil vi række ud til jer igen. Pas på jer selv og hinanden – I hører snart mere fra os.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!