fbpx

Ungcamp

For dig, der har lyst til fest og gang i den! Du skal ikke betale ekstra for at ligge i UngCamp – det er en del af dit 8 day eller 4 day festival pass!

UngCamp er til dig, der har været i EfterskoleCamp tidligere – til dig, der ikke gider ikke ligge i campingvognen med far og mor længere – eller bare til dig, der er ung og har lyst til en festival med masser af fest og gang i den.

Det er et område, du kan vælge at lægge dig i, hvis du har et 8 day eller 4 day festival pass, er ung og har lyst til at ligge sammen med andre unge, der er friske på at fyre den af. I området er der festivalro 2, hvilket betyder, at der først skal være ro kl. 03.


Trygt område med opsyn

Området er samtidigt trygt, da festivalens campingvagter går i området, og sikrer at alt er som det skal være – at alle har det godt og overholder de sikkerhedsregler, der gælder for hele festivalen og dermed også UngCamp. I området går Natteravnene Langeland også rundt og sørger for, at skabe tryghed gennem synlig og ansvarlig voksenkontakt.

Natteravnene på Langelandsfestival

UngCamp er en oplagt mulighed for de unge, der ønsker at bruge Langelandsfestival som en festlig afslutning på skoleåret. UngCamp åbner ved at alle, der gerne vil bo i området, får muligheden for at løbe ind og finde netop den plads, de har udset sig for.

På UngCamp er det desværre ikke muligt at opstille pavilloner af pladshensyn.


Ungcamp på llf20