27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

TV-2, Branco og Stine Bramsen er klar!

Tidløse klassikere med TV-2, imponerende mængder streams fra Branco og fuld energi med Stine Bramsen – vi er klar med tre stærke artister til din festival!

Vær med til vores store 30 års jubilæum til sommer – vi bliver ved med at offentliggøre stærke artister lige her.

STORE SCENE

TV-2

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.

Klassikere som ‘Bag Duggede Ruder’, ’Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og ‘De Første Kærester På Månen’ er blot et lille udpluk af de mange klassikere, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980.

Læs mere om TV-2

Branco på Langelandsfestival 2022

MØLLERS

BRANCO

”Ingen lyder større end Branco”. Sådan lyder det fra både anmeldere og fans siden Branco den 1. januar 2021 udgav albummet BABA BUSINESS 2, der sidenhen indtog hele toppen af Spotify-charten.

Branco rundede 2020 af som den store vinder ved DMA med hele 3 statuetter og samlet set har Branco nået en imponerende milepæl i sin karriere med over 100 mio. streams og tre dobbelt- og platincertificerede albums.

Læs mere om Branco

Stine Bramsen på Langelandsfestival 2022

STORE SCENE

STINE BRAMSEN

Én af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist. Nu er hun klar til at indtage Langelandsfestival 2022 sammen med sit store band. Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med sin solokarriere og har for nylig udgivet hitsinglen ’What I Want You To Do’, som er i A-rotation på P4.

Ikke nok med, at Stine Bramsen er tilbage med ny musik, så er ambitionerne større end nogensinde før, når det gælder hendes liveudtryk.