27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Suspekt

Store scene

Onsdag d. 27.07

Kl. 22.30

Da Danmark blev Suspekt, skete der noget i det danske musikland. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har i løbet af de seneste år manifesteret sig selv som ét af de absolut stærkeste acts.

Når Suspekt går på scenen, er det altid med en agenda om at overraske, overgå og oversvømme publikum med deres intelligente lydbillede og liderlige tilstedeværelse.

Årets hit på syvende album

Suspekt udgav februar 2020 Sindssyge Ting. Deres syvende og bedste studiealbum til dato. Et album indeholdende de dominerende singler Vil Du Med….’ft. Tessa og Gonzo, hvoraf sidstnævnte vandt en pris for ’Årets Hit’ ved Zulu Awards 2020, samt at trioen endnu engang sikrede sig prisen for ’Årets Danske Gruppe’ da Danish Music Awards 2020 blev afholdt. 

Men det er også et album, som endnu ikke har fået et rigtigt liv på live scenen, hvorfor ønsket om altid at give publikum en oplevelse af ekstase og intensitet blot står endnu stærkere i år og selvsagt vil kulminere i et overflødighedshorn af energi og kærlighed mellem tilskuer og Suspekt.

Kontant og beskidt

På scenen er der, hvad GAFFA tidligere har kaldt, respekt til Suspekt og respekt fra Suspekt. Temperaturen kommer hurtigt op, når Suspekt leverer topenergi og vilde sceneshows, som sætter sig i mindekartoteket og udfolder en vanvidsfest af dimensioner. Romerlys, flammekastere, gasblus – og måske en sort Mercedes Benz med et v-cylinderlignende fadølsanlæg som motor. Det er blot et udsnit af den velovervejede lir, som komplimenterer deres hårdtslående energi. Deres lydbillede er intelligent og knivskarpt. Deres lyrik er kontant – og beskidt. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har med andre ord et fast greb om roden på det danske musiklandskab.

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!