27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Suspekt, Dizzy Mizz Lizzy og Lord Siva på plakaten

Proletarisk rap. Lækker, legendarisk rock. Overlegne pophits. Endelig er vi klar med tre stærke navne til jer!

I har spurgt og spurgt – og helt ærligt; vi forstår jer godt. Hvem kommer og spiller til sommer? Hvem skal vi opleve? Nu er vi parat med de tre første navne – to til Store Scene og en enkelt til Møllers.

Store Scene

Suspekt

Da Danmark blev Suspekt, skete der noget i det danske musikland. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har i løbet af de seneste år manifesteret sig selv som ét af de absolut stærkeste acts.

Når Suspekt går på scenen, er det altid med en agenda om at overraske, overgå og oversvømme publikum med deres intelligente lydbillede og liderlige tilstedeværelse.

Læs mere om Suspekt

blank

Møllers

Lord Siva

En vaskeægte popstjerne med de storhittende ‘Paris’ og ‘Solhverv’ samt dansk pops melankoliker.

Der er en fornemmelse af en hård rejse igennem tilværelsen, der har bragt ham hen til at være den succesfulde artist, han er i dag. Lord Siva har, siden han etablerede sin lyd og kom frem i starten af 10’erne, været med til at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark.

Læs mere om Lord Siva

blank

Store Scene

Dizzy Mizz Lizzy

Historien om Dizzy Mizzy Lizzy er en af de mere fantastiske i den danske rocks krøllede annaler. Da trioen i 1993 for første gang turnede, var det som nykårede vindere af DM i Rock (hvor de havde henvist Kashmir til andenpladsen).
 
De havde bare en EP på gaden og formåede alligevel at fylde de danske scener med både gedigen rock og publikum.

Læs mere om Dizzy Mizz Lizzy

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!