27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Standup i Møllers

Møllers

Torsdag d. 28.07

Kl. 11.30

Stand-up på Langelandsfestival er tilbage – med to, stærke etablerede komikere og tre stjernefrø på den danske comedyhimmel.

Langelandsfestival er pioner, når det kommer til at opleve stand-up på en festival. Derfor er vi også glade for endnu engang at kunne sikre grinene, når vi til sommer skal fejre vores 30 års jubilæum. Mød de fem, der skal sørge for netop det, her!

Jacob Taarnhøj er en komiker, som det i dén grad er blevet værd at holde øje med, efter han i 2017 har fået sit nationale gennembrud med Talentprisen i ’Zulu Comedy Galla’.

Han er nemlig allerede en erfaren og aldeles scenevant herre, der med charme og sprogligt overskud formår at holde publikum i sin hule hånd hele vejen frem til den forløsende latter. Hans comedy består af usædvanligt indlevende iagttagelser tilsat en stædig undren, som får absurditeten i hverdagens gøremål og aktiviteter til at stå klokkeklart frem for tilhørerne – og får os til at knække sammen af grin

blank

Jonas Mogensen er en meget morsom og unik komiker, der har sin helt egen underspillede stil. Ved Comedy Aid 2018 blev han præsenteret som dansk standups drøvtygger.

Han er en sindig historiefortæller, der formår at male sine billeder så præcist, at publikum ikke kan undgå at blive revet med.

Når man oplever Jonas Mogensen griner man ikke kun af jokesene, man overgiver sig til fortællingerne, som kan handle om alt fra at afkalke en vandlås, til at påkøre et rådyr i mosen. Han lægger ikke skjul på sin nordjyske aner, men hans komik rammer bredt i hele landet.

Top 3 til DM i stand-up

blank

Peter Werner er vinder af DM i STAND-UP 2021. Men allerede i 2018 slog han sit navn fast på den danske comedy-scene, da han ved Zulu Comedy Galla blev kåret som en af de nye håb på den danske comedy-scene.

Peter Werner er født i 1994 og han kommer fra Padborg i det sønderjyske, men bor i dag på Frederiksberg. Han er en både nærværende og direkte komiker, der trods sin unge alder allerede har en stor og bred erfaring fra open mics, radio og tv, podcasts m.v. Han har før været i semifinalen ved DM i STAND-UP, og i år gav hans hårde arbejde fuld bonus, da han vandt DM.

blank

Velik leverer et væld af hamrende sjove one-liners. Netop som man tænker: NU, kan han vel ikke flere?! Så kan han altid lige én mere.

blank

For emnerne i Niels Nielsens stand up stammer ofte fra små ting fra vores allesammens hverdag, hvilket gør hans underholdning meget relaterbar og garanterer en god og sjov oplevelse for alle såvel unge som ældre.

Af samme grund har Niels Nielsen også været en fast bestanddel af den danske comedy-scene de seneste par år, som et af branchens nye talenter, hvilket fik en foreløbig kulmination med 3. pladsen ved DM i STAND-UP 2021. Han nåede i 2019 også til semifinalen i samme konkurrence, så at han er sjov, det kan der ikke være tvivl om!

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!