fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Skovlystbarerne

Nyd et glas velskænket fadøl fra det kendte bryggeri Skovlyst – smagen af øl, du aldrig glemmer og aldrig bliver træt af.

Skovlyst udspringer fra et lille bryghus i Hareskoven. De brændte for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser i hjemmebryggede øl. Det brænder de stadig for.

I dag er de rykket ud af skoven og tættere på forbrugerne. Hos Skovlyst er en specialøl en komplet og autentisk oplevelse brygget på inspiration fra skoven og forbrugerens ønske om høj kvalitet. Sådan har det været, siden de flyttede ud af skoven, og det er den selvsamme opskrift, der dagligt motiverer dem i deres ambition om at blive danskernes foretrukne specialølsvalg.

Det betyder, at kvaliteten skal være i top og samtidig være til at betale. Det betyder, at Skovlysts øl skal være smagfulde, men tilgængelige. Denne ambition forsøger de at få til at blive til virkelighed gennem samarbejder med familieejede kvalitetsbryggerier i Frankrig, Østrig og Polen. Bryggerier, som alle deler Skovlysts værdigrundlag og store passion for innovation.

SORTIMENT