27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Skovlystbarerne

Nyd et glas velskænket fadøl fra det kendte bryggeri Skovlyst – smagen af øl, du aldrig glemmer og aldrig bliver træt af.

Skovlyst udspringer fra et lille bryghus i Hareskoven. De brændte for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser i hjemmebryggede øl. Det brænder de stadig for.

I dag er de rykket ud af skoven og tættere på forbrugerne. Hos Skovlyst er en specialøl en komplet og autentisk oplevelse brygget på inspiration fra skoven og forbrugerens ønske om høj kvalitet. Sådan har det været, siden de flyttede ud af skoven, og det er den selvsamme opskrift, der dagligt motiverer dem i deres ambition om at blive danskernes foretrukne specialølsvalg.

Det betyder, at kvaliteten skal være i top og samtidig være til at betale. Det betyder, at Skovlysts øl skal være smagfulde, men tilgængelige. Denne ambition forsøger de at få til at blive til virkelighed gennem samarbejder med familieejede kvalitetsbryggerier i Frankrig, Østrig og Polen. Bryggerier, som alle deler Skovlysts værdigrundlag og store passion for innovation.

SORTIMENT

Skovlyst BirkeBryg er en lysgylden pilsner, der brygges på det familieejede Van Pur-bryggeri. Den er brygget på tjekkisk Saaz-humle, som sikrer øllen en blomstret humleduft og er karakteristisk for varianten. Øllens lette bitterhed er nænsomt balanceret med birkesirup.

Øllen har fået navnet BirkeBryg, da dens særlige kendetegn er at være eftergæret med birkesirup, som giver øllen en sødlig og blød karakter.

Læs mere

Skovlyst BøgeBryg er en Brown Ale, der brygges på det familieejede Van Pur-bryggeri. Øllen er ravfarvet og er brygget med udvalgte maltsorter, der tilfører en sødlig og let ristet mundfylde. En af de udvalgte maltsorter er Bøgetræsrøget malt, som giver den helt unikke smag i øllet, og som lægger navn til vores “BøgeBryg”

Øllet er såkaldt “tørhumlet”, hvilket vil sige, at der, udover humledosering i den varme brygkedel, også tilføres humle under den kolde modning af øllet.

Denne specielle brygmetode efterlader øllet med en herlig, frisk humleduft.

Skovlyst India Pale Ale er en prisvindende IPA, der brygges på det familieejede Van Pur-bryggeri. Øllen er gylden med et tykt, hvidt skum. 

Skovlyst India Pale Ale er brygget ud fra den amerikanske IPA-stilart, der er kendetegnet ved at have en kraftfuld maltsmag og en bitterhed. Smagen er er balanceret med friske noter fra citrusfrugter og blomster.

Øllet er såkaldt “tørhumlet”, hvilket vil sige, at der, udover humledosering i den varme brygkedel, også tilføres humle under den kolde modning af øllet.

Denne specielle brygmetode efterlader øllet med en herlig, frisk humleduft.  

Læs mere

Skovlyst EgeBryg er en ravgylden Classic lagerøl, der brygges på det familieejede Van Pur-bryggeri.

Under lagringen er der tilsat egetræsekstrakt, som giver fylde og aroma, man kender fra vin, rom og whisky.

På trods af den ravgyldne farve er øllet særdeles friskt og læskende, med er fin balanceret bitterhed og maltduft.

Læs mere

Et fantastisk eksempel på en fyldig og smagfuld alkoholfri ale, der i 2019 blev kåret som nr. 1 i forbrugerrådets TÆNK´s “Bedst i test”

Skovlyst ElleBryg er en mørkgylden alkoholfri ale, der brygges på det familieejede Egger-bryggeri. Den er opkaldt efter Elletræet, som er kendt for at kunne trives med rødderne i vand.

Med Skovlyst ElleBryg får du en alkoholfri smagsoplevelse, hvor øllets smag er i centrum. Øllen beviser, at en god øloplevelse ikke behøver at indeholde procenter.

Skovlyst HyldeBryg 0,5 % er en alkoholfri Pale Ale med hyldeblomst, der brygges på det familieejede Egger-bryggeri.

Øllen er brygget på lyse maltsorter, der giver den en lys farve og en let smag. Humlekarakteren fremstår tydeligt i duften og understøtter den friske blomstrede duft fra hyldeblomsten.

Skovlyst HyldeBryg har fået sit navn ‘HyldeBryg’, eftersom den indeholder naturlig hyldeblomstekstrakt, der sikrer øllen en friskhed.

Skovlyst HvedeBryg er en hvedeøl, der brygges på det familieejede Van Pur-bryggeri. Øllen er ufiltreret og har et råhvidt skum på toppen.

Skovlyst HvedeBryg er en nyfortolkning af den tyske “Hefeweizen”, men afviger fra den klassiske stilart ved at have fået tilsat ekstra hvedemalt, der giver øllen en let syrlig smagsprofil.

Smagen er friskt og perlende på tungen grundet det lettere forhøjede kulsyre indhold.

Læs mere

betalingsmuligheder

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!