27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Scarlet Pleasure, Outlandish og Dusin er klar!

What a life, what a night! Scarlet Pleasure er parate med et imponerende bagkatalog på Store Scene og i Møllers får du store hits fra Outlandish og Dusin bliver bare fucking fantastisk!

Så hvis du ikke allerede har gjort det, får du her tre gode grunde til at få købt din billet til Langelandsfestival 2020.

STORE SCENE

SCARLET PLEASURE

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfer din kind, når Scarlet Pleasure rammer airplay, de virtuelle hylder og landets villige dansefødder.

Med et alvorligt lækkert bagkatalog og en ukuelig liveenergi, har få danske kunstnere sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som denne københavnske trio.

Læs mere om Scarlet Pleasure

blank

MØLLERS

OUTLANDISH

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, med ny musik og store hits.

Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band som de har spillet med gennem mere end 10 år.

Læs mere om Outlandish

blank

Møllers

DUSIN

Siden Dusin udgav Deres første single ’Frisk Igen’ i slutningen af 2017, er det kun gået en vej for det københavnske band. En finaleplads ved Karrierekanonen i 2018, et debutalbum senere og med koncerter landet over, brød singlen ’Fucking Fantastisk’ lydmuren i 2021.

Sangen toppede P3-listen to uger i streg og har siden været spillet på radioen mere end 100 gange.  

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!