27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Nyt liv til dit brugte festival-gear

Jeres gamle telte, stole og luftmadrasser får nyt liv hos ReUnite!
Selvom I havde været gode til at rydde op efter jer selv i sommer, var der stadigvæk efterladt telte, stole og luftmadrasser på festivalområdet. Dem sørger ReUnite nu for bliver renset, repareret og genbrugt.

Det er ikke altid, man lige orker at slæbe sit overnatningsgear med sig hjem, når man har været på festival – det ved vi godt.. Derfor havde vi frem mod festivalen i 2020 etableret et samarbejde med nogle entreprenante, unge jyder, der har sat sig for at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen, ved at indsamle efterladte festival-sager, med ambitionen om at genbruge dem.

100 telte, 500 campingstole og 100 luftmadrasser!
Men så kom Corona, og den historie kender I vist godt .. Men til årets festival skete det så endeligt, og ReUnite samlede over 100 telte, 500 campingstole og 100 luftmadrasser ind på Langelandsfestival!

Egentlig oplevede ReUnite-drengene, at der generelt var ryddet pænt op. Men det der var efterladt, vil altså nu blive genbrugt – for som Christopher Skovbjerg Nørgaard fra ReUnite siger: ”Vi skal blive ved med at have øget fokus på bæredygtighed og genbrug. Det skal være “in” at genbruge – det kan vi kun få det til at blive, ved at arbejde sammen. Så vi ser selvfølgelig frem til et fortsat stærkt samarbejde med Langelandsfestival, og endnu stærkere fra næste år forhåbentligt”.

Camp ReUnite på #LLF22
Langelandsfestival er hovedpartner med ReUnite, og til årets festival havde vi endda et overnatningsområde, hvor genbrugte ReUnite-telte stod klar til gæsterne, sammen med genbrugte campingstole, luftmadrasser og skraldespande.

“Vi skal ramme folk dér, hvor de har det sjovt”
Det er et samarbejde, som vi selvfølgelig vil fortsætte med, og i den forbindelse siger Christopher: ”Hovedsamarbejdet med en festival i Langelandsfestivals kaliber er jo klart med til at udbrede folks viden omkring ReUnite som virksomhed, men også som koncept. At have en festival i den størrelse til at stå 100 % bag en, når man prøver på at sætte fokus på et så væsentligt problem som affald og genbrug, er super godt! Vi skal ramme folk dér, hvor de har det sjovt for at hjælpe det gode fokus på bæredygtighed og genbrug på vej, og hvilken bedre sammenhæng, end en festival, findes der så?

Vi er stolte over vores samarbejde med ReUnite, og glæder os til at se hvad de finder på i fremtiden.

Du kan læse mere på ReUnites egen hjemmeside hér.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!