fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Rasmus Seebach er klar

Han har domineret dansk popmusik i mere end et årti, du kan synge med på alle hans sange og han er garanti for en kæmpe fest. Rasmus Seebach indtager Store Scene til sommer, og vi kan slet ikke vente!

Natteravn, Millionær, Øde Ø, Engel, 2017, Andeby, Lidt I Fem, Olivia, Under Stjernerne På Himlen, Tusind Farver, Nangijala, Falder, Uanset – vi kan blive ved med at nævne hits, som hele festivalkontoret kan synge med på. Og mon ikke, at du har det på samme måde?

Modtog DMA’s ærespris

Rasmus Seebach behøver ingen nærmere introduktion, men lad os alligevel gøre et forsøg på at sætte lidt ord (og tal) på en karriere, der må give anledning til anerkendende nik i hele musikbranchen. Det er faktisk blevet til mere end bare det, for i 2021 modtog Rasmus Seebach den prestigefyldte ærespris til Danish Music Awards i anerkendelse af, alt det han har opnået.

Da han udgav sin anden plade Mer’ end kærlighed i 2011 solgte han 42.000 fysiske eksemplarer den første uge. Det havde ingen gjort før ham, og i 2013 overgik han sig selv med albummet Ingen kan love dig i morgen, hvor der blev langet hele 49.000 fysiske eksemplarer over disken den første uge (Gaffa).

Mindst 10 % af danskerne lytter til Rasmus Seebach hver uge

Senere hen blev det som bekendt streaming, fremfor fysiske eksemplarer, og her er tallene fortsat ekstremt imponerende. Rasmus Seebach har 539.913 månedlige lyttere alene på Spotify. Det vil sige, at 10 % af Danmarks befolkning lytter til Rasmus Seebachs musik – bare på én streamingtjeneste, og dertil kommer naturligvis hans massive tilstedeværelse i radioerne.

Tallene taler for sig selv, men skal man have en ærespris, kræver det mere – og her er det svært at komme udenom den beundringsværdige ærlighed, som Rasmus Seebach lægger i sine tekster. Som IFPI, der ståg bag DMA, sagde om netop det:

“Du trækker dine sange fra hjertet i stedet for at trække dem fra hoften. Og du viser hjertet frem for os andre i stedet for at gemme det væk.” (TV2)

Der er ikke nogen som Rasmus Seebach, der formår at samle danskerne på tværs af generationer. Fra de yngste til de ældste og alt ind imellem, taler og synger Rasmus Seebach sig ind i hjerterne hos alle i familien. Netop derfor er vi som en familiefestival altid glade for at opleve Rasmus Seebach give gæsterne en stor koncertoplevelse. Netop derfor er Rasmus Seebach år efter år et af de mest ønskede navne fra vores gæster.

Vær med til sommer, når vi skal fejre vores 30-års jubilæum – og vær med ligegyldigt, om du er natteravn, engel eller bare vil nyde festivallivet under stjernerne på himlen. Den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum:

“Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken” – Rasmus Seebach

Sådan begrundede IFPI æresprisen

Du er en formidabel musikalsk ambassadør for inderligheden i en verden, som ofte har travlt med at iscenesætte sig selv.

Du trækker dine sange fra hjertet i stedet for at trække dem fra hoften. Og du viser hjertet frem for os andre i stedet for at gemme det væk.

Dine salgstal taler sit eget tydelige sprog om din popularitet. Men der skal selvfølgelig mere til for at vinde dansk musiks mest prestigefyldte pris.

Du modtager prisen, fordi du investerer alt, hvad du har i dig, til glæde for os andre.

Fordi du er en af de modigste artister, vi har.

Og fordi du med din musik minder os om noget meget vigtigt. Nemlig at vi først og fremmest er mennesker. Og at det er en helt okay størrelse at være.

Kære Rasmus Seebach. Tak for fortiden, nutiden og fremtiden. Intet kunne falde os mere naturligt end at tildele Danish Music Awards’ Ærespris 2021 til dig.

(Kilde: Gaffa)

Strangers In Town

Bodegaen 30. juli kl. 21.00

Strangers In Town laver musik, der med elementer fra country, moderne pop og rock, giver dig Rosé-pop af bedste skuffe.

Bandet har sin oprindelse i Svendborg og har siden 2017 udgivet diverse demoer, singler og EP’er. 

Foråret 2022 blev udgivelse af bandets debutalbum en realitet og med mere end 100.000 afspilninger på diverse streaming tjenester, er bandet klar til at vise alle, hvad de kan, når der spilles live på de danske scener.

Der kan i den grad forventes et gennemarbejdet live show når Strangers In Town går på scenen og med bandets kæmpe energiniveau, kan du umuligt være andet end med, når toget kører fra ”pop-perronen”.

Bandet består af Allan Halberg (forsanger), Sebastian Rafn (guitarist), Jonathan Tjellesen (bassist) og Andreas Hansen (trommer).

Papkasseshow

Skibaren 30. juli kl. 18.00

Vi lover ikke mere, end vi ikke kan holde. Det eneste, du kan være sikker på, er, at det bliver skide sjovt, fordi du og dine venner vil være der.

Her får du den enestående chance for at synge med på uforglemmelige hits som Bohemian Rhapsody, Stairways To Heaven, Mona Mona og hvorfor ikke også smide Andreas Odbjerg med i Papkasseshows centrifuge, når vi giver sangene en musikalsk make-over på guitar, rytmisk papkasse, de fedeste soloer på melodika tilsat de forbudte dansetrin og meget mere? Stay Cool!

Funky Fever

Bodegaen 29. juli kl. 21.00

Svedig, pulserende, 100% live og supertight 6-mands band med den funky crooner Thomas Løvegaard og skønne Anna Schønebeck med soulede fraseringer og smeltende smil.

Med masser af slapbass og et funky beat med afstikkere til pop kommer du på en rytmisk tour de force gennem en stribe hits, som du vil elske at danse til.

Store mestre som Stevie Wonder, Michael Jackson, Prince, Maroon 5, Bruno Mars, Daft Punk, Tina Turner hyldes af Funky Fever.

Tom Duke-Box

Tom duke-box

Bodegaen 30. juli kl. 18.00

Hvilken kunstner har optrådt flest gange på Langelandsfestival? Det har legenden, institutionen og den fedeste fyr på festivalen – Tom Duke-Box!

“Langeland jeg tror, jeg har set dig gå med røven bar!”

Hvis du nogensinde har været på Langelandsfestival, så har du stødt på denne udødelige sætning, og sikkert også resten af sangen “Langeland Lever Livet”, hvor Tom Duke-Box lover os alle, at de bedste piger er på Langeland.

Ud over festivalhymnen over dem alle, har Tom Duke-Box gennem 30 år underholdt med sit show. Her kan festivalgæsterne tage et kig i Tom Duke-Box’ medbragte sanghæfte, der indeholder 125 nummererede sangtitler. De glade publikummer kan så bare råbe det tal, der står foran den sang, de gerne vil høre og synge med på, og så spiller og synger Tom Duke-Box sangen. Det bliver der ret ofte en masse sjov og hyggelig kommunikation mellem Tom Duke-Box og publikum ud af.

Det er også blevet en tradition, at Tom Duke-Box runder festivalen af fra Store Scene, hvor alle får muligheden for at synge med på “Langeland Lever Livet”, inden det smukke afslutningsfyrværkeri runder Langelandsfestival 2022 af.

DJ Boye

Skibaren 27. juli kl. 18.00 & 00.00
Skibaren 29. juli kl. 00.00

Skibarens helt egen DJ, der altid er parat til at sætte gang i den fedeste fest! Når DJ Boye vender plader, kan du være helt sikker på, at der er fuld smæk på Skibaren.

DJ Boye er direkte importeret fra de østrigske alper, hvor han har opnået en imponerende erfaring ved at smage sig gennem langt de fleste afterski-steder. Nogle påstår endda, at han også har stået på ski til tider.

For DJ Boye er det en kunst at sikre den fedeste fest. Derfor sammensætter han nøje afterskimusik, dansemusik, dansk musik, sommerhits – og generelt bare hits, du kan synge med på og danse til hele natten.

Med DJ Boye ved Volvo B18-rattet, kan du være sikker på, at der bliver kædedanset og roet i den rødeste gummibåd – hele natten lang.

Andreas & Andreas

Skibaren 27. juli kl. 21.00
Skibaren 28. juli kl. 21.00

Kære venner på Langelandsfestival 2022. 3 år er nu gået siden vi har set hinanden sidst, og vi kan slet ikke fortælle jer, hvor meget vil glæder os til at komme og spille for jer igen.

Det bliver en kæmpe fest til sommer, og vi kommer med en masse store smil på læberne – klar til at holde nogle fantastiske koncerter i jeres selskab.

På vores sommertours er I altid et af vores absolut favoritsteder, som vi elsker at besøge. Så vi glæder os helt vildt til at komme tilbage på Langelandsfestival igen. Langelandsfestival kan noget helt særligt, og vi glæder os til at opleve magien sammen med jer til sommer!

DJ lille lars

Skibaren 28. juli kl. 00.00
Skibaren 30. juli kl. 00.00

Lille Lars holder Langelandsfestival-festen kørende til langt ud på natten!

Alle de store dansehits du kender fylder gulvet både i Skibaren og på Bodegaen. Mange års erfaring på festivalen gør Lille Lars til et sikkert kort, hvis der skal være rigtigt gang i festen efter en god festivaldag. Kom og dans til du ikke kan mere!

Pitzztop

Bodegaen, 27. juli kl. 18.00

PITZZTOP er et ZZ TOP tribute band, der spiller alle de velkendte sange fra ZZ TOPs over 40-årige karriere med stor nerve og indlevelse.


ZZ TOP red på MTV bølgen i 80’erne med hits som Gimme All Your Loving, Legs og Sharp Dressed Man. Vi dykker selvfølgelig også ned i ZZ TOP’s klassikere som Just Got Paid, Cheap Sunglasses, Tush og La Grange.

PITZZTOP er Boogie Blues og gedigen rockmusik, og garant for at stemningen er i top, hvad enten du sidder med en øl og vipper med den ene fod, eller du bare må ud og danse til rytmerne!

Bajads

Skibaren, 29. juli kl. 18.00

Er du til hits alle elsker og endnu flere holder af, så får Bajads helt sikkert dig og dine venner ud på dansegulvet.

Så hænderne i vejret, frem med danseskoene og kom og skrål med, når Kim og Morten, (Danser med Drenge og Papkasseshow) gæster Skibaren – der er festgaranti.

Og hvem ved om Ed Sheeran, Bruno Mars eller andre kommer forbi og giver et nummer med?

Klassens tykke dreng

Skibaren, 29. juli kl. 21.00

I år får vi besøg af Danmarks kærligste orkester KLASSENS TYKKE DRENG.

De 2 pragtfulde (unger)svende efterlader normalt publikum med fugtige læber og blanke øjne – kort sagt i ekstase.

Det kommer helt sikkert til at ske igen, når Klassens Tykke Dreng lukker op for godteposen af musikalske og komiske lækkerier. En cocktail af kærlige kvikke bemærkninger og et musikalsk mix af alt lige fra Backstreet Boys – over Melodi Grand Prix – til Bamse. Et show du ikke vil gå glip af. Bered dig på latterkramper, glædestårer, fællessang & grin.

René & Værsgo'

Bodegaen, 28. juli kl. 21.00

Spilleglæden er intens og lyden af Kim Larsen og Gasolin uovertruffen, når René & Værsgo´ får lov til at sætte gang i en fest. Det er ren nostalgi med folkekære sangskatte fra Danmarks nationalskjald, som stort set alle danskere – uanset alder – er vokset op med.

René & Værsgo´ synger og spiller sig direkte ind i publikums hjerter til festivaler, byfester, private fester, firmaarrangementer, kroer og kirker over hele landet. René forvandles til nationalskjalden når showet starter. Illusionen om at opleve Kim Larsen på scenen er uovertruffen, når han med virrende sixpence på hovedet og store mundbevægelser fyrer op for alle de velkendte sange, som publikum synger med på.

Hele showet fuldendes med aktuelle anekdoter og en kærlig samfundskritik, som vi husker så godt fra den rigtige Kim Larsen. Sammen med de øvrige bandmedlemmer – Ricki Susic, Stig Andreassen og Jimmy Østbygaard – er der garanti for et lækkert og solidt sceneshow.

De har spillet sammen i mere end 10 år og deres beundring for Kim Larsen kommer til udtryk i det musikalske show, som er en ren hyldest til manden.

I øvrigt nåede den originale Larsen at anerkende René’s version af sig selv engang de spillede på Langelandsfestival!

Gas & Vand

Bodegaen, 28. juli kl. 18.00

Gas & Vand er et fest & partyband, som sætter gang i festen fra første sekund. Bandet spiller udelukkende kopinumre, som spænder over John Mogensen og Anne Linnet til Malurt, Medina osv.

Håndværkerrock er en skøn blanding af kendte numre, en rusten forsanger og en møgbeskidt svingende baggrund der kan få enhver skurvogn til at lette.

Gas & Vand blev grundlagt i 2006 af en flok håndværkere fra Frederikssund og fik hurtigt defineret sin egen spillestil, som de kalder for Håndværkerrock. Gas & Vand er en hyldest til dansk musik igennem tiderne og alle numre leveres i egne fortolkninger og med stor respekt og kærlighed for originalerne.

Gas & Vand er for den brede og smalle, høje og lave og specielt for dem, som har lyttet til dansk musik gennem tiden, for så kan du med garanti skråle med.

Rock the 80's

Bodegaen, 27. juli kl. 21.00

Rock The 80’s tager jer med tilbage til det absolut fedeste rockårti i musikhistorien.

Fokus på musikken og en kompromisløs ægthed, er det man får når dette 4-mandsorkester danner rammen for en uforglemmelig koncertoplevelse.

Støv læderbukserne af, sæt håret, find luftguitaren frem, og kom og syng med på alle de udødelige klassikere fra fx Europe, Bon Jovi, Whitesnake, Scorpions, Van Halen og alle de andre.

Vi glæder os så meget til at fejre 30 års jubilæum, at de næste 1.000 partoutbilletter til voksne, der bliver solgt, får 250,- ind på armbåndet. De er allerede væk, men du kan også nå, at få 250,- ind på dit voksen partoutarmbånd. Sidste chance er på torsdag!