27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Queen Machine og Danser Med Drenge er første navne!

Så er vi klar med de første navne til Langelandsfestival 2020 – den store 30 års jubilæumsfestival! Og det er to af de gode navne – som begge ligger i top 10 over de kunstnere, som I har ønsket til at fejre, at vi nu for 30. gang skal mødes, feste, glædes og danse – også med drenge!

Det kan godt være, at kalender siger december, og det er koldt udenfor – men nu kan vi allerede mærke sommervarmen sprede sig, når vi kan se frem til at opleve fremragende Queen Machine i Møllers og forrygende Danser med Drenge på Store Scene på Langelandsfestival 2020!

Queen Machine leverer musikalsk og visuelt

Var du der i Møllers i 2018? Det var et propfyldt telt, der havde et brag af en fest med Danmarks, måske Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury og et mindeværdigt show fra Queen Machine – og nu får du muligheden igen.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Danser med Drenge kommer ud over scenekanten

‘Hvorlænge vil du ydmyge dig?’ – ‘Aldrig undvære dig’ – ‘Er der nogen i himlen?’ – ‘En dejlig morgen’ – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære Lillesøster’ og ‘Griber du mig når jeg falder?’ – hvor mange af dem kan du synge med på?

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder – den bedste, mener mange. De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K’s barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik “Onkel” Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!