27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Queen Machine, Benjamin Hav & Familien samt Danser Med Drenge er klar!

Udødelige hits, det vildeste liveshow og syng-med-potentiale i højeste klasse – her er tre fede navne til jer!

Vi fortsætter offentliggørelserne af sommerens artister med tre superstærke oplevelser, som du kan blive klogere på lige her.

Store Scene

Danser Med drenge

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands.

De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. De har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Læs mere om Danser Med Drenge

blank

Møllers

Queen Machine

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Læs mere om Queen Machine

blank

MØLLERS

Benjamin Hav & familien

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere, som sammen er blevet til Familien. Med sig har han Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Sammen vil de lave den vildeste liveoplevelse længe set.

Benjamin Hav forlod i 2019 sin ven i Benal og udgav i 2020 to soloalbums. I starten af 2021 udkom det tredje. Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige og kringlede tekstunivers.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!