27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Pressen

Pressen på Langelandsfestival søger fotografer og videografer, der er skrappe til at fange den gode festivalstemning – så vi kan få endnu flere gode billeder og videoer her på siden!

Kom ud blandt publikum, ned i camps, på stranden og naturligvis op foran – og nogle gange bag – scenen! Du skal selv medbringe dit udstyr, men vi sørger for, at det kan låses forsvarligt væk.

Hvis du vil behandle og klippe selv, er du velkommen til det – men det vigtigste er, at vi kommer hjem med en masse godt råmateriale. Måske du vil kaste dig ud i at lave en stemningsvideo fra en af dagene?

Hvis den er fed nok smider vi den på storskærme, hjemmeside og sociale medier. Ligesom andre områder på Langelandsfestival, kan vi ikke tilbyde betaling, men du er naturligvis velkommen til selv at bruge materialet også.

 

Vi arbejder igennem – og har det sjovt imens!

Da der er tale om en frivillig tjans, og da du skal bruge dit eget udstyr, er vi generelt opsatte på at give nye i feltet chancen for at komme og give sig i kast med opgaverne. Hvis du er ansvarlig og leverer godt materiale, får du større og vildere opgaver i retur. Vi arbejder generelt mange timer – men udgangspunktet er naturligvis de 16 timer,
som Crew Under kræver.

Vi har det sjovt, når vi er på arbejde, holder pause eller hygger – da vi sagde tak og farvel på LLF19 var sidste besked til hinanden: Vi ses igen til sommer!

På med pressevesten – og bliv del af et supersejt hold af formidlere, der udfordrer, støtter og hjælper hinanden – også efter festivalen er ovre.

Du skal helst være fyldt 18 år, inden din første vagt.


Kontakt

Kunne det være dig? Send en portefølje eller et mindre udsnit af, hvad du kan til medie og grafisk ansvarlig Nicklas Lundorf på nl@llf.dk nu! Fortæl kort om dig selv, og hvordan du mener, du kan bidrage til Pressens arbejde, og så tager vi en god snak om det!

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!