fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
VIP logo hvid

Du får VIP-parkering tæt på campen, VIP-bar samt flotte bade- og toiletfaciliteter. Tre gange om dagen kan du nyde vores lækre buffet – og så har du naturligvis også adgang til festivalpladsens mange musikalske og gastronomiske oplevelser.

VIP Camp er et aflukket område, kun for VIP-gæster. Du er tæt på Rudkøbing By, strand – og så kan du nyde, at campen er placeret i flotte, grønne omgivelser. Hvis du bor i VIP Camp, så oplever du, hvad det vil sige at være på festival på 1. klasse.

I VIP Camp får du:

4 eller 1 dags luksus?​

Skal du være med på hele festivalen, onsdag til søndag? Eller vil du nøjes med en enkelt dag i den absolutte festivalluksus?

VIP-festival / 4 dage

En VIP-festival er fire dages fest, feriestemning og fed musik i de mest luksuriøse omgivelser. De fire dage, 27.-30. juli, byder på en masse stærke koncertoplevelser, som du naturligvis har adgang til.

Check ind fra onsdag d. 27. juli kl. 9 og check ud senest søndag d. 31. kl. 11. Husk at tilkøbe overnatning.

Voksne: 4.900,-

+moms

BØRN: 2.300,-

(2-12 år) / +moms

VIP-DAG

Brug en dag på Langelandsfestival med al den fest, sjov og hygge, der er rundt omkring på festivalområdet – og gør det med stil. Bo i VIP Camp, så du kan slippe for besvær og fokusere på at have det godt.

Du kan checke ind fra kl. 12 og checke ud senest kl. 11 dagen efter. Inklusiv overnatning i en af VIP Campens overnatningsmuligheder, der
tildeles af Langelandsfestival.

Voksne: 1.850,-

+moms

BØRN: 1.050,-

(2-12 år) / +moms

Vil du høre mere?

Så giv dine oplysninger her, så skal vi nok hive fat i dig og tage en snak om, hvad VIP Camp kan tilbyde dig.

Hvordan vil du bo?

Vi har flere muligheder for luksuriøs overnatning.

Tipitelt

Bo i et lækkert tipitelt, hvor der står sengesæt med lagen og sommerdyne/hovedpudesæt klar til dig. Der er også campingstole, tæppe og lampe på batteri i tipien.

2 personer: 3.500,-

+moms

4 personer: 4.900,-

+moms

Campingvognsplads

Tag din egen campingvogn med i VIP Camp. Vi sørger for, at du kan få sluttet strøm til vognen – dog må du maksimalt bruge 6 amp. Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230V CEE- strømstik.

2.000,-

+moms

Køjerum

Få dit eget køjerum, hvor der står en køjeseng til 2 personer. Køjerummet har strøm til telefonopladning, lys og et klædeskab.

2.950,-

+moms

Beboelsesvogn

Lej en beboelsesvogn til 4 personer – der er toilet og bad i vognen, der har lidt forskellig indretning. En beboelsesvogn har også strøm tilsluttet – det bliver ikke nemmere at være på festival!

9.000,-

+moms

Kontakt os nu

Tag fat i os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde i VIP Camp – for dig, din familie, dine kunder eller dine venner. Har du specielle ønsker eller behov, vil vi meget gerne vende forskellige løsninger med dig.

Udfyldt kontaktformularen ovenfor eller skriv til dkp@llf.dk

Gæsternes anmeldelser

Hvad siger andre om VIP Camp?

"Herfra LaserTryk.dk har vi været faste gæster i VIP Camp de seneste 10 år - og vi har ingen planer om at stoppe. Kombinationen af god musik, lækre forhold, flinke folk og super mad finder man bare ikke bedre! Vi ses på Langeland!"
Anders Grønborg
Ceo, Lasertryk.dk
"...service, servering, omgivelserne og badeforholdene er lækre, og stemningen er altid dejlig!"
Camilla Frantsen
VIP-gæst, 2019