27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

HandicapCamp

Stedet, med lidt mere plads – og varme hjerter! I HandicapCamp er der handicapvenlige toiletter og bade, og du kan parkere lige ved campen.

Langelandsfestival er blevet tildelt guldmærket af Volue og Dansk Live for sin tilgængelighed og handicapvenlighed.

HVOR FOREGÅR CHECK-IN?

Det er, som noget særligt, muligt at tjekke ind ved HandicapCamp når du ankommer, for at gøre det så let og belejligt som muligt for gæsten med et handicap. Indstil GPS’en til Voldstien 7, 5900 Rudkøbing. Dog kan du også vælge at tjekke ind i Laden, som er det officielle check-in-sted på Kragholmvej 40, 5900 Rudkøbing. Vi tager forbehold for HandicapCamps placering kan ændres.

HVOR KAN MIT TELT ELLER CAMPINGVOGN VÆRE?

HandicapCamp er forbeholdt gæster med et handicap og deres ledsagere. Send detaljeret information om hvem du er, og hvorfor du ønsker at bo på HandicapCamp. Hvis du gerne vil have venner eller familie med, bedes du også inkludere dette i din ansøgning. HandicapCamp har handicapvenlige toiletter samt handicapvenlige bade. Der kan både være telte og campingvogne, men du skal huske at købe en campingvognsbillet gennem Ticketmaster.

I 2018 besøgte TV2/Fyn Langelandsfestival, hvor de blandt andet kom en tur forbi HandicapCamp – få en fornemmelse af campen i videoen.

HVOR KAN JEG PARKERE?

Som gæst på HandicapCamp har du som noget helt særligt mulighed for at parkere lige ved campen, hvis du har et handicapskilt. Parkeringspladserne ligger langs campen, og da antallet er begrænset deles pladserne ud efter ’først-til-mølle’ princippet – send os en ansøgning, hvis du ønsker at få en af disse pladser. Du skal også købe en parkeringsbillet gennem Ticketmaster, ligesom det gælder for alle andre.

HVILKE FORHOLD HAR JEG?

HVEM SKAL JEG KONTAKTE?

Ønsker du at blive skrevet op til at bo i HandicapCamp, få mulighed for at parkere eller andet i forbindelse med campen, så skriv til ansvarlige for området, Dennis Ejler på handi@vieralleglade.dk.

HER LIGGER HANDICAPCAMP

Vi tager forbehold for, at campens placering kan ændres.

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!