fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Gensynsfesten

Når skoleåret ender, har I mulighed for at afslutte efterskoletiden med et brag. Gensynsfesten er en ekstraordinær afslutningsfest, der afholdes på Langelandsfestival.

Når skoleåret slutter, kan det være svært fra den ene til den anden dag pludselig at skulle undvære vennerne. Det kan være vildt mærkeligt, at der ikke sker noget hele tiden. For mange har efterskoletiden været Den Bedste Tid®.

Men det er aldrig helt slut, den tid I har haft sammen på efterskolen, vil altid være noget I oplevede sammen, noget unikt som kun I var en del af.

Få Den Bedste Tid® til sommer

Vores samarbejdspartner Den Bedste Tid® har derfor udviklet event- og festivalen Gensynsfesten, for at give jer mulighed for at være sammen til et brag af en afslutningsfest på jeres præmisser.

Gensynsfesten er musik, camp, samvær og masser af hygge og den ligger altid ca. tre uger efter I er stoppet på efterskolen. Hver efterskole har deres egen camp og bor i én kæmpestor efterskolecamp med tusindvis af andre efterskoleelever. I efterskole arenaen afholdes battles mellem skolerne og årets efterskole kåres også. Ligeledes afholdes der store arenafester, og så er der adgang til Langelandsfestivals væld af fede koncerter på festivalpladsen.

Hvor & hvornår holdes Gensynsfesten?

Gensynsfesten afholdes på Langelandsfestival i Rudkøbing. I 2022 ligger Gensynsfesten fra tirsdag den 26. juli kl. 12.00 – søndag den 1. august kl. 12.00 – i alt 6 dage.

Her køber du billet

Billet til Gensynsfesten kan KUN købes hos Den Bedste Tid®. Du skal derfor IKKE købe din festivalbillet gennem Ticketmaster.

Har du spørgsmål til Gensynsfesten?

Så begynd med at tage et kig på denne FAQ. , hvor du kan finde svar på det meste.

Ellers, så kan du finde kontaktoplysninger på de ansvarlige for Gensynsfesten her.

Husk også at følge @den_bedste_tid på Instagram.