fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Eget telt

Når du har købt en partoutbillet til Langelandsfestival, har du ret til at sætte et telt op på en af vores teltområder. Du kan også tilkøbe en af vores camps eller tage din campingvogn med. Hvis du kommer med dit eget telt, kan du ligge i disse områder.

Teltområder

Opkaldt efter farver

Alle de teltområder, der er opkaldt efter en farve er markeret med en girafplettet flagstang med et flag i. Du er velkommen til at sætte dit eget telt op fra tirsdag d. 26. juli kl. 12. Dit telt skal passe omtrent i størrelse til det antal, der bor i det.

Vælg selv, hvad der er vigtigst for dig – vil du fx være tæt på Festivalpladsen så festen er tæt på? Så er det grå teltområde et godt bud. Måske du gerne vil være tæt på Kohberg Bake Away, så der ikke er så langt til morgenbrødet? Så er det grønne teltområde tæt på.

Tag også stilling til, hvornår du gerne vil have, der skal være festivalro. Det er det ord, vi bruger, når man skal være stille i området. Samtidig ved vi også godt, at der aldrig er helt ro på en festival – derfor: Festivalro. Festivalro 1 er mellem kl. 24-08 og Festivalro 2 er mellem kl. 03-08.

Tag et kig på kortet og få overblikket. Tallene i (parantes) indikerer festivalro.

For dig, der har lyst til fest og gang i den! UngCamp åbner ved at alle, der gerne vil bo i området, får muligheden for at løbe ind og finde netop den plads, de har udset sig for.

UngCamp er til dig, der har været med til Gensynsfesten tidligere – til dig, der ikke gider ikke ligge i campingvognen med far og mor længere – eller bare til dig, der er ung og har lyst til en festival med masser af fest og gang i den.

I området er der festivalro 2, hvilket betyder, at der først skal være ro kl. 03.

Se hvor UngCamp er.

Camp Sjov for børn

Camp Sjov For Børn er lidt anderledes – det er nemlig en camp, hvor du har dit eget telt med og hvor dine naboer altid er familier. Her er begrænset med pladser, så det er en god idé at rubbe neglene.

I Camp Sjov For Børn skal du købe dig adgang, og der er begrænset med plads.

FRA 100,-

Fra 100,-