fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Camps

Hvorfor bakse rundt med pløkker og teltdug, når vi kan gøre arbejdet for dig? Vi har en camp til enhver smag og ethvert behov, og du kan få overblikket lige her. Husk, at dette kun er overnatning, og du skal købe partoutbillet ved siden af.

Fra den vildeste festivalluksus, VIP Camp, til den simple, men billige 1991 tilbyder vi et bredt udvalg af overnatning på Langelandsfestival 2022. Nogle kalder det convenience, andre glamping, men vi kalder det ganske enkelt for camps.

Camp CALIFORNIA

Camp California er lidt anderledes – det er nemlig en camp, hvor du tager din egen campignvogn med, og så sørger vi for ekstra luksus.

KUN 3 STK. TILBAGE!

2.595,-

Tillægges gebyr

Fra 2.595,-

Tillægges gebyr

Camp Miami

I Camp Miami finder du to forskellige typer overnatning, der er perfekt til to personer. Vælg selv mellem et fedt træhus eller et flot iglotelt, der står klar til jer ved ankomst. Camp Miami ligger tæt på festivalpladsen.

2 TILBAGE!

3.795,-

Tillægges gebyr​

Solgt 75%

1.745,-

Tillægges gebyr

Camp PALM BEACH

I Camp Palm Beach tilbyder vi to forskellige overnatningsmuligheder, hvor der er plads til op til 4 personer! Vælg selv mellem vores fede nye Festihuts-træhuse eller bo i de flotte Wig-Wams! Camp Palm Beach ligger lige ved Børneland.

UDSOLGT!

5.495,-

Tillægges gebyr

SOLGT 75%

FRA 3.595,-

Tillægges gebyr

Camp KEY WEST

Camp Key West ligger lige i smørhullet mellem campingvognsområdet og Handelsgaden. Med andre ord, ligger Camp Key West tilpas tæt på det hele til ikke at få ondt i fødderne og tilpas langt væk til at begrænse larmen. Området har fire forskellige typer overnatningstilbud – fra den simple og billige 1991 til den ekstraordinære Malibu Beach.

Udsolgt!

4.895,-

Tillægges gebyr

Kun 1 stk tilbage!

1.395,-

Tillægges gebyr

SOLGT 30%

FRA 1.495,-

Tillægges gebyr

solgt 60%

FRA 2.695,-

Tillægges gebyr

Du får VIP-parkering tæt på campen, VIP-bar samt flotte bade- og toiletfaciliteter. Tre gange om dagen kan du nyde vores lækre buffet – og så har du naturligvis også adgang til festivalpladsens mange musikalske og gastronomiske oplevelser. VIP Camp er et aflukket område, kun for VIP-gæster. Du er tæt på Rudkøbing By, strand – og så kan du nyde, at campen er placeret i flotte, grønne omgivelser.

Vi er normalt chartertyperne, men da nogle gode venner fortalte os om Langelandsfestival, fik vi øjnene op for en hel anden måde at holde ferie på. Vi havde dog ikke noget telt og orker ikke at bakse med pløkker - derfor valgte vi at bo i Giraftelt Deluxe! Der stod et fedt girafplettet telt til os, og så var vi lige ved siden af Børneland. Nemt for os forældre, og skønt for ungerne!​

Rebekka Simonsen, gæst i 2019

Camp Sjov for børn

Camp Sjov For Børn er lidt anderledes – det er nemlig en camp, hvor du har dit eget telt med og hvor dine naboer altid er familier. Her er begrænset med pladser, så det er en god idé at rubbe neglene.

I Camp Sjov For Børn skal du købe dig adgang, og der er begrænset med plads.

FRA 100,-

Fra 100,-