fbpx
Campingvogn

Campingvogn

Du er velkommen med campingvogn, camplet og autocamper.Dette er dog ikke inkluderet i dit festival pass, og skal derfor tilkøbes.


Hvert år besøger over 900 campingvogne os

Men hvad gør Langelandsfestival til Danmarks største campingplads for en uge?

 • Ligger få meter fra god badestrand i Det Sydfynske Øhav
 • Mulighed for at opleve over 70 fede koncerter
 • Valget mellem 5 eller 9 dage
 • Plads til fortelt er inkluderet i prisen
 • Strøm er inkluderet i prisen
 • Nem adgang til gratis, vandskyllende toiletfaciliteter
 • God stemning og hyggelige naboer


Camp California

Camp California

Fra 2.595,- / 4-6 personer / Til campingvogn / Passer til dit 8 day eller 4 day festival pass


Camp California – sidste års nye camp, blev udsolgt i sommer, og det gjorde den med rette! Den er til camperne, der gerne vil have noget ekstra! Der er reserveret 75 m2 til hver campingvogn, så hvis du har fortelt, anneks, havebord eller andet, der hører sig til en helt rigtig tur i campingvogn, stiller du det bare op – der er masser af plads. Som noget nyt kan du i år selv vælge din egen plads i campen med pladsreservation.

CV på langeland

9 dags campingvogn

1.695,- / Inkl. strøm & plads til fortelt / 17.-25. juli / Passer til 8 day festival pass


Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din campingvogn og eventuelle fortelt. Det er ikke muligt at lave pladsreservation på festivalens campingpladser, men du har mulighed for, efter først-til-mølle princippet, at ligge i kø på et tilstødende område fra onsdag d. 15. juli 2020 kl. 12. Området lukker søndag d. 26. juli kl. 12. Tillægges gebyr.

cv på LLF

9 dags campingvogn med anneks

1.995,- / Inkl. strøm, plads til fortelt & anneks / 17.-25. juli / Passer til 8 day festival pass


Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din campingvogn og eventuelle fortelt. Det er ikke muligt at lave pladsreservation på festivalens campingpladser, men du har mulighed for, efter først-til-mølle princippet, at ligge i kø på et tilstødende område fra onsdag d. 15. juli 2020 kl. 12. Området lukker søndag d. 26. juli kl. 12.

Anneks skal fastmonteres på dit fortelt (lynlåses fast) – det skal monteres på den side, hvor trækstangen er. Annekset må være op til 1,5 meter i bredden. Tillægges gebyr.

Campingvogne på LLF

5 dags campingvogn

1.295,- / Inkl. strøm & plads til fortelt / 21.-25. juli / Passer til 4 day festival pass


Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din campingvogn og eventuelle fortelt. Indkøring for 5 dags campingvognsbilletter forventes at være tirsdag d. 21. juli kl. 16. Området lukker søndag d. 26. juli kl. 12. Tillægges gebyr.

CV på llf

5 dags campingvogn med anneks

1.595,- / Inkl. strøm, plads til fortelt & anneks / 21.-25. juli / Passer til 4 day festival pass


Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din campingvogn og eventuelle fortelt. Indkøring for 5 dags campingvognsbilletter forventes at være tirsdag d. 21. juli kl. 16. Området lukker søndag d. 26. juli kl. 12.

Anneks skal fastmonteres på dit fortelt (lynlåses fast) – det skal monteres på den side, hvor trækstangen er. Annekset må være op til 1,5 meter i bredden. Tillægges gebyr.


“Udsigten fra campingvognene på Langelandsfestival er helt speciel. Du har vandet lige foran dig, og om aftenen kan du se solen forsvinde i horisonten med de smukkeste, orange farver, der spejler sig. Det giver ro i sjælen – selv på en festival!”

– Nina Tønnes, Ligger i campingvogn hvert årPlacering

Hvis du kommer i autocamper, skal du ligge i bestemt område. I camplet ligger du sammen med campingvogne – se kortene her

previous arrow
next arrow
Slider
Generel info

Praktiske ting, der er vigtige at vide, inden du tager afsted

 • Campingvogne og camplet ligger sammen – autocampere har eget område. Se kortene herover.
 • Alle pladser er med indlagt strøm, og du må have et strømforbrug på maximalt 6 amp. Strømmen tændes lørdag d. 18. kl. 12.
 • Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230V CEE- strømstik. Husk et 230 V CEE strøm kabel på 25 meter med ledningsstørrelse på minimum 2,5 mm2 godkendt til 16 ampere for tilslutning til strømfordelere.
 • Hvis du har fortelt med må det være op til 3,5 meter dybt og så langt som din campingvogn, uden trækstang.
 • Husk gyldig gastest til din campingvogn, som bedes fremvist på forlangende.
 • Der vil være toiletfaciliteter på festivalens campingpladser.
 • Din bil skal parkeres på festivalens officielle parkeringsområder. Parkeringsbilletten er ikke inkluderet, men kan købes, hvis du trykker her.
 • I området skal der være festivalro mellem kl. 24-08, hvilket betyder, at du ikke hører musik og respekterer de andre festivalgæsters behov for ro om natten.
 • Hvis du har købt billet inkl. anneks, gælder det, at dit anneks skal fastmonteres på dit fortelt (lynlåses fast) – det skal monteres på den side, hvor trækstangen er.
 • I tilfælde af dårligt vejr vil vores Crew-medlemmer være behjælpelige med indkørsel. Dette foregår på eget ansvar og Langelandsfestival kan ikke holdes ansvarlig for småskader på campingvognen.


previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Lej en campingvogn

Fra 7.450,-

Vi har haft en stærkt samarbejde med SK Caravan de seneste 20 år – og igen i år kan du leje en lækker campingvogn med fortelt, som bliver transporteret til Langelandsfestival.

Vognen bliver sat op i et område på Kløveren specielt for SK Caravan lejere. Campingvognen er altså klar til, at du ankommer med hele familien – og skulle I mangle noget campinggear, kan I gå i butikken! Når I lejer en campingvogn gennem SK Caravan, slipper I for at tænke over så meget andet end at hygge jer. Campingvogn og fortelt står simpelthen klar til jer, når I ankommer.

 1. En campingvogn med fortelt
 2. Et strømkabel
 3. Et bord & fire stole i forteltet
 4. En gasflaske

Prisen er 7.450,- og for en merpris på 500,- kan du også få toilet i vognen.

Dertil kommer et depositum på 2.000,- som skal indbetales senest d. 1. juni, og tilbagebetales efter festivalen, hvis vognen fremstår, som den blev modtaget.

OBS: Du skal også købe en campingvognsbillet gennem Ticketmaster!

Du lejer campingvognen ved at skrive direkte til SK Caravan på info@skcaravan.dk.