Mad på LLF19

Madboder

Vi forsøger altid at tilbyde dig et varieret og spændende madudvalg – det er en del af festivaloplevelsen!

Madboder på Langelandsfestival

Burger King

Mere end 11 millioner gæster besøger hver dag BURGER KING® verden over. Det gør de, fordi vores restauranter er kendt for at servere mad af høj kvalitet, med god smag.

Du kan finde Langelandsfestivals helt egen BURGER KING® lige ved UngCamp på tivolitorvet!… Læs resten

Moes Taco

Moe’s

Moe er fra Odense – han er kok, og så har han en kæmpe passion for det mexicanske køkken!

Han har udforsket og forfinet et udvalg af krydrede, friske mexicanske retter ved at bruge lokale råvarer og forvandle dem til 100 % mexi-oplevelser.… Læs resten

Kohberg Bake Away

Kohberg Bake Away

Køb dit morgenbrød lige ved Børneland, når Kohbergs Bake AWAY-butik tilbyder bl.a. friskbagt rugbrød, franskbrød – og snacks som croissanter og pølsehorn.

Du vågner til solskin og festivalstemning i uge 30 på Langeland. Maven knurrer efter en god fest i går – og du behøver kun at gå til indgangen ved Børneland, hvor du til sommer vil finde Kohbergs Bake AWAY butik, som uden tvivl vil friste med den karakteristiske duft af friskbagt brød.… Læs resten

Mormors på LLF

Mormors Køkken

Kan du huske mormors frikadeller – de bedste i verden. Besøg Mormors køkken og få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

I Mormors Køkken kan du få god, dansk mad lavet på friske råvarer. Dagen hos Mormor starter med morgenmad kl.… Læs resten

Toastboden på LLF

Toastboden

Kom forbi Toastboden på Langelandsfestival og få stillet din sult med en god gammeldags parisertoast – og sluk derefter tørsten med en iskold Cocio.

Toastboden har åbent under hele festivalperioden, og den kan findes for enden af Handelsgaden ved indgangen til festivalpladsen – lige ved siden af Skibaren.… Læs resten

La Pasta på LLF

LA Pasta

Frisk Pasta lavet med kærlighed! Kom og prøv vores lækre pastaretter. Vi serverer maden i miljøvenlige bambustallerkener.

Du kan finde os på festivalpladsen, hvor vi er klar til at tage godt imod dig – og til at lave en pastaret til dig propfyldt med kærlighed!… Læs resten

Kebabboden på LLF

Kebabboden

Kom forbi Kebabboden og få en shawarma eller en fyldt kartoffel! Her finder du et stort udvalg af fristende retter tilpasset voksne, unge og børn.

Til de små i familien har vi vores værdsatte og lækre børneretter.… Læs resten

Chinabox på LLF

Chinabox

På vores kæmpe wok laver vi hjemmelavet stegte nudler eller ris med grøntsager. Vi har to størrelser bokse med henholdsvis 8 eller 12 stykker tilbehør til.

Du kan selv vælge frit, hvilke tilbehørstykker, du ønsker i din boks, og hvilken sovs du ønsker!… Læs resten

Sandwich på LLF

Flæskestegssandwich

Det er os med de lækre flæskestegssandwiches. Du kan finde os på festivalpladsen fra onsdag, hvor du kan vælge en almindelig flæskestegssandwich med agurkesalat og rødkål!

Er du frisk på lidt mere kød, kan du vælge en stor flæskestegssandwich, hvor du får mere kød i.… Læs resten

Bobs på LLF

Bob’s Café

Få dig en Bunny-juice med ananas, gulerod, ingefær og æble – eller måske et ingefærshot? Kom forbi Bobs i Børneland, og få sandwiches, salater og friskpresset juice!

Flying Chef på LLF

Flying Chef Pizza

Altid lækre frisklavede pizzaer! Vi laver selv dejen i boden, krydrer tomatsaucen pikant, tilsætter en god smagsfuld ost og derefter et bredt udvalg af toppings.

Vi sælger også flere forskellige vegetariske pizzaer.