27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Madboder

Vi forsøger altid at tilbyde et varieret og spændende madudvalg – det er en del af festivaloplevelsen! På denne side kan du se, hvilke madoplevelser, festivalgæsterne kunne nyde godt af på årets festival.

blank

JOE & THE JUICE

Den unikke sammensætning af juice, kaffe, sandwich og super stemning ankommer på Langelandsfestival. JOE & THE JUICE kommer med deres helt specielle JOE TOURS setup fyldt med god energi og lækre produkter.

Læs mere »
Gorms på llf22

Gorm’s

Hos Gorm’s garanterer vi for tynd bund, sprød crust og gode danske råvarer! Du finder os på festivalpladsen, hvor vi på kun få minutter, kan lave den helt perfekte to-go klapper, med masser af smag og kærlighed!

Læs mere »
YogiFrogi

YogiFrogi

Det sjove og sunde alternativ til en dessert, eller et mellemmåltid for alle os, der er til ”Big Taste – Low Fat”.

Læs mere »
blank

Vantastic

Med inspiration fra Australien har vi hos Vantastic lavet en lækker menu bestående af 4 sprøde toasts og krydrede sweet potato fries spækket med smag.

Læs mere »
Mormors på LLF

Mormors Køkken

Kan du huske mormors stegte flæsk? Det bedste i verden! Besøg Mormors køkken og få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere »
blank

LA Pasta

Frisk pasta lavet med kærlighed! Kom og prøv vores lækre pastaretter. Vi serverer maden i miljøvenlige bambustallerkener.

Du kan finde os på festivalpladsen, hvor vi er klar til at tage godt imod dig – og til at lave en pastaret til dig propfyldt med kærlighed!

Læs mere »
fiddle's

Fiddle’s

Fiddle’s – nødder med unikke smagsvarianter! Vi rister vores snacks i huset og henter inspiration fra hele verden – hygge til enhver lejlighed.

Læs mere »
friends & fries på llf22

Friends & Fries

Friends & Fries er kommet til verden, fordi vi tror på, at pommes frites er meget mere end en friturestegt kartoffel med ketchup og remoulade.

Læs mere »
blank

Kohberg Bake Away

Køb dit morgenbrød lige ved Børneland, når Kohbergs Bake AWAY-butik tilbyder bl.a. friskbagt rugbrød, franskbrød – og snacks som croissanter og pølsehorn.

Læs mere »
blank

Toastboden

Kom forbi Toastboden på Langelandsfestival og få stillet din sult med en god gammeldags parisertoast – og sluk derefter tørsten med en iskold Cocio.

Læs mere »
blank

Eating Truck

Sæt tænderne i de lækreste ruller el. flutes på Langelandsfestival 2022! Skal sulten stilles, så tag forbi Eating Truck.

Læs mere »
blank

Chinabox

På vores kæmpe wok laver vi hjemmelavet stegte nudler eller ris med grøntsager. Vi har to størrelser bokse med henholdsvis 8 eller 12 stykker tilbehør til.

Læs mere »
blank

Kebabboden

Lækker udvalgt af mad til voksne og børn med det bedste udvalg af råvarer. Du kan vælge mellem store portioner til voksne og små portioner til børn.

Læs mere »

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!