27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Fun Zone

Festivalens nye Fun Zone er der, hvor du kan kaste dig ud i sjove aktiviteter som fodtennis, corn holes og alle disse sjove lege, som du kan se her – slip dit indre legebarn løs i Fun Zone! Du kan købe billet til den enkelte aktivitet eller et klippekort.

Bumber ball

Prøv de sjove Bumper Balls, hvor du er pakket ind i en gigantisk oppustelig luftbold, hvor kun benene er frie. Spil bumper fodbold, hvor det gælder om at bumpe ind i hinanden og vælte modstanderne omkuld. Her er i garanteret grin og sved på panden.

blank

Fodbolddart

Fodbolddart er en 3,5 meter høj oppustelig og super underholdende aktivitet, som er perfekt til en gruppe der elsker konkurrence. Fodbolddart er sjovt for alle aldersgrupper! Dartskiven og boldene er lavet i velcro, og på den måde sidder bolden altså fast på pladen, hvis du ellers kan ramme skiven…

blank

Street Curling

Du har set det olympiske spil før, og nu kan du prøve det uden en skøjtebane til flere millioner kroner. Let og sjov at bruge, og fantastisk til alle aldre!

Her finder du Fun zone

Mellem Festivalpladsen og UngCamp/Gensynsfesten og på vej mod Rudkøbing by finder du Fun Zone. Åbningstiderne for området er 10-22.45.

blank

Lasergame

God motion og masser af leg til alle over 8 år. Lasergame er for dig, der vil have en sjov og actionfyldt oplevelse, hvor frisk luft, masser af skæg leg og skønt samvær er i fokus. Prøv den vildt populær udendørs aktivitet, der er nervepirrende, udfordrende og sjov for både børn og voksne.

blank

Minigolf

Klassikeren med lidt mere ro på, men stadig med masser af sjov! Banerne er nøje udvalgt, så du kan brilliere og blære dig med dine putterevner.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!