fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Børneland logo

Børneland står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. Vores børnetæmmere glæder sig til at underholde børnene samt sørge for, at børnene føler sig trygge og sikre. Har du spørgsmål på selve festivalen, så slå et smut forbi Børneinfo, hvor du kan få svar på næsten alt!

Børneland er et stort område med sin helt egen stemning, der gør området til en sikker vinder blandt alle festivalgæster. Det koster ikke ekstra at komme ind, og alt, du kan lave i Børneland, er en del af din partoutbillet.

Masser af sjov!

Børneland bliver som noget nyt til sommer opdelt i nogle forskellige områder, der hver tilbyder aktiviteter og underholdning i børnehøjde og til forskellige aldre.

I Børnelands puslevogn kan de helt små få varmet en flaske mælk i mikroovnen, vasket måsen eller få en tør ble på. Puslevognen er til fri afbenyttelse. Vi forventer, at brugerne selv hjælper med at holde orden – for vores alles skyld.

Øl og anden alkohol er ikke tilladt i Børneland. Derfor har vi en bænk ved indgangen, hvor mor og far kan drikke ud, inden de kommer ind. Børneland er også helt røgfri.

FAKTA OM BØRNELAND

Med hjælp fra vores venner

Når man skal sørge for, at festivalungerne får nogle gode oplevelser, så er det godt at kunne alliere sig med gode venner. I 2019 var eksempelvis Panduro Hobby og Roland gode venner – og sidstnævnte lavede en fed video om deres område af Børneland i 2019 – se den lige her:

Roland på Langelandsfestival 2019