27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Børneland logo

Børneland står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. Vores børnetæmmere glæder sig til at underholde børnene samt sørge for, at børnene føler sig trygge og sikre. Har du spørgsmål på selve festivalen, så slå et smut forbi Børneinfo, hvor du kan få svar på næsten alt!

Børneland er et stort område med sin helt egen stemning, der gør området til en sikker vinder blandt alle festivalgæster. Det koster ikke ekstra at komme ind, og alt, du kan lave i Børneland, er en del af din partoutbillet.

Masser af sjov!

Børneland bliver som noget nyt til sommer opdelt i nogle forskellige områder, der hver tilbyder aktiviteter og underholdning i børnehøjde og til forskellige aldre.

I Børnelands puslevogn kan de helt små få varmet en flaske mælk i mikroovnen, vasket måsen eller få en tør ble på. Puslevognen er til fri afbenyttelse. Vi forventer, at brugerne selv hjælper med at holde orden – for vores alles skyld.

Øl og anden alkohol er ikke tilladt i Børneland. Derfor har vi en bænk ved indgangen, hvor mor og far kan drikke ud, inden de kommer ind. Børneland er også helt røgfri.

Det sker i Børneland

Torsdag, fredag og lørdag vil du kunne møde Klovnen Njetski, der laver cirkusskole.

Hos Panduro kan du være med til:

D. 27/7 skaber vi fantastiske fantasidyr
D. 28/7 laver vi sjove nøgleringe
D. 29/7 kreerer vi ismagneter, designet af Anja Takacs
D. 30/7 leger vi med pixelperler

FAKTA OM BØRNELAND

Vi passer ikke børn

Vær opmærksom på, at vi ikke længere tilbyder egentligt børnepasning i Børneland. Det gør vi ikke, da vi har truffet en beslutning om, at børnepasning bør håndteres af uddannet personale. Dette har vi ikke, men vi glæder os fortsat til at hygge og lege med børn og forældre i Børneland.

[photoblocks id=4]

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!