fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Barer

Fest i Skibaren

Skibaren

Lad dig rive med af stemningen i Skibaren, hvor afterski fra Tyrol er bragt til den danske sommer og dermed også garanti for sjov og fest!

Oplev koncerter og underholdning på Skibarens egen scene om aftenen og ved midnat til 03 spiller DJ’en op til nattefesten!

Læs mere »

Bodegaen

Tager du på Langelandsfestival med en lille ærgrelse over ikke at kunne tage et smut på værtshus? Fortvivl ej! Dit stamværtshus er flyttet på Rue Mark, og ingen går tørstige hjem fra Bodegaen.

Læs mere »

Somersbybaren

Velkommen til Somersby-baren! Det er her du tager hen, når festivaltempoet bliver lidt for højt. I vores lille oase kan du nemlig puste ud, chille i vores hængekøjer eller udfordre en sød fremmed i et slag bordtennis. Og så kan

Læs mere »
Juicebaren på Langelandsfestival

Juicebaren

Kom forbi og fest med os i juicebaren midt på plænen foran Store Scene, hvor vi serverer 100% friskpresset og økologisk juice.

Læs mere »

Skovlystbarerne

Nyd et glas velskænket fadøl fra det kendte bryggeri Skovlyst – smagen af øl, du aldrig glemmer og aldrig bliver træt af. Skovlyst udspringer fra et lille bryghus i Hareskoven. De brændte for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser

Læs mere »

Peter Larsen Kaffe

Kaffen til Langelandsfolket er økologisk og kommer fra danske Peter Larsen Kaffe. Magien starter på høje bjergskråninger hos kaffebønderne i blandt andet Kenya, Tanzania og Colombia, forædles på risteriet i Viborg af ristemester Winston Rose og bringes til live af passionerede baristaer i kaffebarerne på festivalen.

Læs mere »
Møllers bar

Møllers

Festivalens absolut største bar, hvor der er gang i den hele dagen. I Møllers er der oplevelser for enhver smag. Eksempelvis kan der være musikquiz, lege og banko tidligere på dagen samt fest og hygge om aften. Med andre ord

Læs mere »
Handelsgaden på Langelandsfestival

Ølvogne

Rundt omkring, indimellem og lige på vejen dukker en ølvogn op. Her er chancen for en kold sodavand eller en skummende fadøl.

Læs mere »