27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Barer

Vi forsøger altid at tilbyde et varieret og spændende drikkevareudvalg – det er en del af festivaloplevelsen! På denne side kan du se, hvilke barer, festivalgæsterne kunne nyde godt af på årets festival.

Boogie Wonderland

Kom en tur i skoven, hvor Boogie Wonderland står klar til superhyggelig loungestemning i skyggefulde omgivelser – og til fed, funky fest om aftenen.

Læs mere »
Vinbaren på LLF

Vinbaren

Solen skinner, musikken spiller og så mangler du blot lidt lækkert at drikke. I Vinbaren kan du være sikker på kvalitet, service og god stemning!

Læs mere »
Fest i Skibaren

Skibaren

Lad dig rive med af stemningen i Skibaren, hvor afterski fra Tyrol er bragt til den danske sommer og dermed også garanti for sjov og fest!

Oplev koncerter og underholdning på Skibarens egen scene om aftenen og ved midnat til 03 spiller DJ’en op til nattefesten!

Læs mere »
blank

Bodegaen

Tager du på Langelandsfestival med en lille ærgrelse over ikke at kunne tage et smut på værtshus? Fortvivl ej! Dit stamværtshus er flyttet på Rue Mark, og ingen går tørstige hjem fra Bodegaen.

Læs mere »
Ginbaren

Ginbaren

Forestil dig at solen bager, himlen er blå og yndlingskunstneren er på vej på Store Scene. Hvad mangler? Vi tilbyder den perfekte forfriskning, som kan slukke din tørst for Gin & Tonic.

Læs mere »
blank

Somersbybaren

Velkommen til Somersby-baren! Det er her du tager hen, når festivaltempoet bliver lidt for højt. I vores lille oase kan du nemlig puste ud, chille i vores hængekøjer eller udfordre en sød fremmed i et slag bordtennis. Og så kan

Læs mere »
blank

Specialølsbaren

Skal der ske lidt andet, end den dejlige kølige pilsner? Så kom forbi Specialølsbaren på toppen af bakken og få noget andet!

Læs mere »
blank

Personalebaren

Personalebaren er dit hangout-spot og perfekte sted til at nyde din fritid som Crew på Langelandsfestival. Her får du eklsusive priser, hyggelige spil og fede dansefester!

Læs mere »
Juicebaren på Langelandsfestival

Juicebaren

Kom forbi og fest med os i juicebaren midt på plænen foran Store Scene, hvor vi serverer 100% friskpresset og økologisk juice.

Læs mere »
blank

Skovlystbarerne

Nyd et glas velskænket fadøl fra det kendte bryggeri Skovlyst – smagen af øl, du aldrig glemmer og aldrig bliver træt af. Skovlyst udspringer fra et lille bryghus i Hareskoven. De brændte for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser

Læs mere »
blank

Peter Larsen Kaffe

Kaffen til Langelandsfolket er økologisk og kommer fra danske Peter Larsen Kaffe. Magien starter på høje bjergskråninger hos kaffebønderne i blandt andet Kenya, Tanzania og Colombia, forædles på risteriet i Viborg af ristemester Winston Rose og bringes til live af passionerede baristaer i kaffebarerne på festivalen.

Læs mere »
Møllers bar

Møllers

Festivalens absolut største bar, hvor der er gang i den hele dagen. I Møllers er der oplevelser for enhver smag. Eksempelvis kan der være musikquiz, lege og banko tidligere på dagen samt fest og hygge om aften. Med andre ord

Læs mere »
Handelsgaden på Langelandsfestival

Ølvogne

Rundt omkring, indimellem og lige på vejen dukker en ølvogn op. Her er chancen for en kold sodavand eller en skummende fadøl.

Læs mere »

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!