27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Nyt bankokoncept: Boblberg bankoer ensomhed

Banko i Møllers er en tradition for mange festivalgæster, og det kommer igen til sommer – i nye klæder! Men bare rolig, Keld & Hilda Heick kommer naturligvis og råber numrene op, og sørger den vidunderlige stemning, de er så kendte for.

I mange år har vi afholdt banko sammen med en lokal sportsforening, men da ikke længere har ønsket at være med, har vi taget fat i en af vores gode partnere: Boblberg.

Boblberg.dk er en digital fællesskabsplatform med over 440.000 brugere, der skaber nye sociale relationer og fællesskaber baseret på deres fælles interesser. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, men hvor du i stedet for har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig og leder efter det samme.

Netop derfor er vi også glade for at kunne fortsætte bankotraditionen, lige præcis med Boblberg. Det kommer til at foregå onsdag d. 27. juli kl. 15 i Møllers.

Keld & Hilda er parate igen!

En vigtig del af vores bankotradition, er Keld & Hilda og traditionen tro, er de klar med bankonumre, hygge og god stemning – kun afbrudt af en sang eller to fra duoens enorme bagkatalog. Det er trods alt en af danmarkshistoriens største hitsmede og tekstforfattere, Keld Heick, der er klar med flere numre – både dem i bankoposen og dem på guitaren – og mon ikke, Hilda også stemmer i?

Der er som altid garanti for en drønhyggelig omgang banko og musik i selskab med et af Danmarks absolut mest elskværdige og folkelige par.

Fede præmier

Du kan bl.a. vinde:

  1. Phillips Senseo kaffemaskine
  2. Go Dream kro- og hotelophold
  3. Helikoptertur for 3 personer

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!