fbpx

27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Nyheder

Nyt bankokoncept: Boblberg bankoer ensomhed

Banko i Møllers er en tradition for mange festivalgæster, og det kommer igen til sommer – i nye klæder! Men bare rolig, Keld & Hilda Heick kommer naturligvis og råber numrene op, og sørger den vidunderlige stemning, de er så kendte for.

Læs mere »

Standup i Møllers

Stand-up på Langelandsfestival er tilbage – med to, stærke etablerede komikere og tre stjernefrø på den danske comedyhimmel_ Jacob Taarnhøj, Jonas Mogensen, Peter Werner, Velik Velikov og Niels Nielsen.

Læs mere »

Calby bringer soul til Møllers

Danske Calby bringer et moderne soul-udtryk til Møllers, når han med hits som Burnout, The Million Dollar Man og Frequent Flyer, er klar til at give festivalgæsterne en stærk liveoplevelse.

Læs mere »

Volt er tilbage!

Efter godt 2 års pause, er Volt nu tilbage med ny energi! Volt glæder sig meget til at se jer på Langelandsfestival 2022, hvor de kan hjælpe med at få styr på mobilopladningen, holde drikkevarerne kolde og sørge for at soundboksen ikke går død.

Læs mere »

Få en normal festival!

Du har styr på musikprogrammet. Du har styr på festen. Du har styr på dit look… i hvert fald de første to timer.

For på en festival kommer sveden nemt til at løbe ned ad kroppen, makeuppen bliver tværet lidt ud, og håret flyver i alle retninger. Og bare rolig, det er helt normalt!

Læs mere »

You say it best, when you say Ronan Keating på LLF22!

Fra Boyzone-tiden til en stor solokarriere er Ronan Keating en popartist, der har været svær at komme udenom de seneste to årtier. Til sommer kan du opleve ham på Store Scene.

Skulle man opfinde en sætning – eller måske hugge en linje fra en af de seneste to årtiers definerende popsange – for Ronan Keating er livet en rutsjebanetur.

Læs mere »

Rasmus Seebach er klar

Han har domineret dansk popmusik i mere et årti, du kan synge med på alle hans sange og han er garanti for en kæmpe fest. Rasmus Seebach indtager Store Scene til sommer, og vi kan slet ikke vente!

Læs mere »

Danser Med Drenge kommer ikke til sommer

Danser Med Drenge, der skulle have spillet på Store Scene til sommer, har meddelt os, at de desværre ikke kommer alligevel. Vi arbejder på et alternativ og ser frem til at offentliggøre de sidste navne, som ikke er på plakaten endnu.

Læs mere »

Joe & The Juice rammer Langeland

Den unikke sammensætning af juice, kaffe, sandwich og super stemning ankommer på Langelandsfestival. JOE & THE JUICE kommer med deres helt specielle JOE TOURS setup fyldt med god energi og lækre produkter.

Læs mere »

Har du mødt LangeJan?

Er du stødt på LangeJan på det sidste? Han har været rundt omkring på de sociale medier, men hvis du ikke er stødt på ham, så synes vi, du skal have muligheden her. Han er vores største fan og glæder

Læs mere »

Kontantfri festivalplads til sommer

Til sommer bliver festivalpladsen kontantfri – men du kan stadig sætte dine kontanter ind på festivalarmbåndet og betale med det. Tiden er så småt ved at løbe fra kontanter – i hvert fald på en festivalplads, hvor det kræver en

Læs mere »
MGP 2022 på Langelandsfestival og-tag

Fest for børnene: MGP 22 på Langelandsfestival

Årets størte børnefest løb af stablen lørdag d. 26. februar, og nu er deltagerne klar til at give Langelandsfestivals yngste et begejstrende show! I februar 2022 blev 14-årige Emma Thomsen fra Brande vinderen af årets MGP. Over 11.000 publikummer deltog

Læs mere »

Hvad mangler Handelsgaden?

Vi lægger os altid i selen for at tilbyde så varieret og interessant et tilbud til vores festivalgæster – og det gør sig naturligvis også gældende i Handelsgaden.

Læs mere »

VIP Camp i salg

Så har vi åbnet for salget af den absolut mest luksuriøse festivaloplevelse – VIP Camp. Få en festival på 1. klasse, hvor du ikke skal koncentrere dig om andet end din kolde drink!

Læs mere »