27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Nyheder

Publikum på Langelandsfestival

Se vores aftermovie – tak for i år!

Tak for i år til alle gæster, crew-medlemmer, samarbejdspartnere, artister og alle, der var med til at gøre Langelandsfestival 2022 til en stor fest! Her er vores aftermovie, hvor vi har fået lov til at bruge Christophers superfede nummer ‘Fall So Hard’ – tak for det!

Læs mere »
blank

Udkørsel for campingvogne begrænses

På grund af sikkerhedshensyn, begrænses muligheden for udkørsel med campingvogne, når mørket falder på. Det betyder, at der lukkes for udkørsel med campingvogn kl. 21. Skulle du ville fra festivalen inden i morgen med campingvogn, skal du derfor være kørt

Læs mere »

Scarlet Pleasure-koncert flyttes i Møllers

I dag er der meget gode sejlforhold omkring Langeland, men det har skabt lidt udfordringer i forhold til Store Scene. Heldigvis har Scarlet Pleasure været med på, at koncerten i stedet afholdes i Møllers, så alle kan få den bedst muligt oplevelse. Koncerten er fortsat kl. 13.30, men altså i Møllers.

Læs mere »
blank

Se festivalen før og nu!

Træk i midten af billederne og få en fornemmelse af, hvordan Langelandsfestival har skiftet udtryk gennem årene. Ganske ligesom alle os, der blev 30 år ældre uden helt at opdage det…

Læs mere »
blank

Sidste chance for 250 kr. på armbåndet

For nyligt lovede vi 250,- på armbåndet til de officielle LLF-barer, til de næste 1.000 voksen partoutbilletter, der blev solgt. De er nu væk – men du får en sidste chance for at købe og del i tilbuddet!

Læs mere »

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!