27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Nicklas Sahl på Store Scene

Oplev manden bag kæmpehitsne New Eyes, Planets, If I Killed Your Night, Four Walls, Noise og Stand Out Be Special, når Nicklas Sahl indtager Store Scene!

Selvom det blot er fire år siden, den unge sangskriver Nicklas Sahl fra Hadsten debuterede på den danske musikscene, har han allerede bevist, at han kan skrive kæmpehits. Med sange som ’Four Walls’, ’Planets’ og ’New Eyes’ samt det nyeste album ’God Save The Dream’ på sit CV, tager Nicklas Sahl et væld af stærke musikalske oplevelser med sig til de langelandske festivalgæster.

Nicklas Sahl er toppen af poppen

Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter! Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid. I år er han sågar at finde blandt deltagerne i det populære TV-program ’Toppen af Poppen’.

Nicklas Sahl har også over 30 millioner streams på Spotify, og  så vandt han i 2019 prisen som bedste danske kunstner ved MTV European Music Awards.

En magtdemonstration

At det er en stor musikalsk liveoplevelse, som festivalgæsterne har i vente, kan der ikke være nogen tvivl om. Til sidste års SPOT Festival i september måned var Store Sal i Musikhuset i Aarhus fyldt til bristepunktet med publikum, og GAFFA sendte også hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften: ”En magtdemonstration i moderne popmusik!”