fbpx

Scener

OBS: Info herunder er forberedt til LLF20, så vi tager forbehold for ændringer og fejl.Langelandsfestival er en festival for hele familien, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde forskellige koncertoplevelser. Vi har fem scener, og dem kan du blive klogere på lige her!

Store Scene

Store Scene er til de store navne og de store koncerter. Det er her, vi alle kan samle os til en mindeværdig festivaloplevelse – om det er oppe foran med hop, dans og fest – eller omme bagved med festivalstole og kæmpe hygge. Store Scene ligger for foden af en bakke, og som et amfiteater danner bakken et perfekt udsyn og dermed et stærkt grundlag for en god festivaloplevelse. Store Scene åbner onsdag i uge 30, og når det sker, markerer det også at hele festivalpladsen er åben!

Når vi har festet i fire dage er det også fra Store Scene, at festivallegenden Tom Duke-Box synger for, når Langeland lever livet – eller slet og ret ‘Langelandssangen’, som mange kender den som, bliver sunget med hele langelandsfamilien! Derefter brager et stort afslutningsfyrværkeri som markering af endnu et skønt år i fællesskab!

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Møllers

Møllers er et legendarisk telt, som mange festivalgæster har nydt til store fester og hyggelige stunder. Møllers kan også sagtens have store navne – særligt, hvis det skal være en mere intim stemning end under åben himmel. Møllers ligger i Forhaven, som er den del af festivalpladsen, der er åben hele ugen. I Møllers er der derfor musik i hele festivalugen. I de fire første dage er der to kunstnere på hver aften inden nogle fede DJ’s overtager festen indtil Forhaven lukker kl. 2.

De sidste fire dage er der minimum 4 artister på om dagen – og naturligvis også stor fest om natten med DJ’s, der har pladerne fyldt med stærk dansable hits – nu indtil kl. 3, hvor festivalpladsen lukker. Det er et telt med plads til alle, der er vilde med fede festivaloplevelser!

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Skibaren

Lad dig rive med af stemningen i Skibaren, hvor afterski fra Tyrol er bragt til den danske sommer og dermed garanti for sjov og fest! Her dystes i konkurrencer på ski, i limbo, ved sømblokken og i beer pong, nydes koncerter på Store Scene, danses inde, ude, på bordene og i gummibåden – alt sammen med support fra de skønne Heidi & Hans’er.

Skibaren har også en scene, hvor dygtige musikanter, med flair for at få fællessang og -dans op og stå, går på. Det kan både være med instrumenter og skønsang eller DJ-pult og herlig blip-blop. Festen er altså i Skibaren til hits, du bare ikke kan stå stille til – skrål med og få en ‘ski’ på af brandbiler, Jägerbombs, vodka/Red Bull og andet, der får gang i dansebenene!

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Bodegaen

Bodegaen er Langelandsfestivals helt eget brune værtshus – og stemningen er lige, som den skal være dér. Der er altid masser af god fest og syng-med-musik i bedste bodegastil! Hvis du ikke kan forestille dig noget bedre end at rafle og spille dart, mens dygtige musikere får dig til at synge med – så skal du komme forbi Bodegaen!

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Børnescenen

Børnescenen ligger i det flotte festtelt i Børneland. Det er her, ungerne kan få en særlig musikalsk oplevelse – og ofte meget mere med teaterelementer eller andre inkluderende og hyggelige tilbud fra nogle af landets bedste artister for børn. Børnescenen er noget af det, som gør Langelandsfestival så god til familier!

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider