27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Scener

Langelandsfestival er en festival for hele familien, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde forskellige koncertoplevelser. Vi har fire scener, og dem kan du blive klogere på lige her!

STORE SCENE

Store Scene er til de store navne og de store koncerter. Det er her, vi alle kan samle os til en mindeværdig festivaloplevelse – om det er oppe foran med hop, dans og fest – eller omme bagved med festivalstole og kæmpe hygge. Store Scene ligger for foden af en bakke, og som et amfiteater danner bakken et perfekt udsyn og dermed et stærkt grundlag for en god festivaloplevelse.

Når vi har festet i fire dage er det også fra Store Scene, at festivallegenden Tom Duke-Box synger for, når Langeland lever livet – eller slet og ret ‘Langelandssangen’, som mange kender den som, bliver sunget med hele langelandsfamilien! Derefter brager et stort afslutningsfyrværkeri som markering af endnu et skønt år i fællesskab!

Møllers

Møllers er et legendarisk telt, som mange festivalgæster har nydt til store fester og hyggelige stunder. Møllers kan også sagtens have store navne – særligt, hvis det skal være en mere intim stemning end under åben himmel.

I Møllers er der minimum 4 artister på om dagen – og naturligvis også stor fest om natten med DJ’s, der har pladerne fyldt med stærk dansable hits. Det er et telt med plads til alle, der er vilde med fede festivaloplevelser!

Skibaren

Lad dig rive med af stemningen i Skibaren, hvor afterski fra Tyrol er bragt til den danske sommer, og der dermed er garanti for sjov og fest! Her dystes i konkurrencer på ski, ved sømblokken og i beer pong, nydes koncerter på Store Scene, danses inde, ude og på bordene og hænges ud inde- og udebaren – alt sammen med festlig support fra de skønne Heidi & Hans’er.

Skibaren har også en scene, der er skabt til dygtige musikanter med flair for fællessang og -dans, så slå dig ned og bliv serviceret eller slå dig løs på det grønne dansegulv. Og om natten spilles alverdens festmusik fra DJ-pulten, så uanset dag og nat kan du regne med hygge og festlig stemning i Skibaren – til hits, du bare ikke kan stå stille til og få en ski’ på af brandbiler, Jägerbombs, vodka/Red Bull og andet, der får gang i dansebenene!

Bodegaen

Bodegaen er Langelandsfestivals helt eget brune værtshus – og stemningen er lige, som den skal være dér. Der er altid masser af god fest og syng-med-musik i bedste bodegastil!

Hvis du ikke kan forestille dig noget bedre end at rafle og spille dart, mens dygtige musikere får dig til at synge med – så skal du komme forbi Bodegaen!

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!