27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Minifestival på TV2

Rasmus Bjerg og medvært Sanne Salomonsen hjælper dig med at få stillet de værste Langelands-abstinenser med en miniudgave af festivalen, der sendes på TV2.

På lørdag skulle vi have åbnet Langelandsfestival 2020, men det bliver som bekendt ikke sådan. Vi skulle have fejret vores 30 års jubilæum på markerne ved Rudkøbing – lige dér ved vandet og den smukke solnedgang, skulle vi have skålet og ønsket hinanden tillykke med 30 års fest, samvær og kærlighed.

 

Hele Danmarks Festival – på Langeland!

Vi skulle have lyttet, danset og sunget med – og uden at tænke på vira og nedlukninger skulle festivalen være sluttet med et gigantisk fyrværkeribrag. Det er ikke så underligt, hvis I – ligesom vi – har langelandsabstinenser – og selvom de måske kan være svære at få helt bugt med, så vil Rasmus Bjerg alligevel gøre forsøget.

Se med på lørdag d. 18. juli kl. 19.55, hvor han er vært for Hele Danmarks Festival – denne gang fra Langeland, hvor han og medvært Sanne Salomonsen sørger for et skud festivalstemning. Det gør de sammen med Sko/Torp og Carpark North – alle fire artister har spillet på Langelandsfestival – i Sannes tilfælde hele 11 gange!

Du kan læse mere om programmet lige her.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!