27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Langelandsfestival bliver en 4-dags festival

I ambitionen om at tilbyde vores gæster en moderne festival og bedst mulige ferieoplevelse laver vi nu en række ændringer i vores koncept. Det betyder bl.a. at Langelandsfestival fremover bliver en 4-dags festival.

Vi vil nu koncentrere os om at lave de fire, fedeste festivaldage fra onsdag d. 27. juli til lørdag d. 30. juli 2022. Fire koncentrerede dage med al den festival- og feriestemning, som vi overhovedet kan komprimere sammen. Du kan komme og overnatte fra tirsdag d. 26. juli, så du er klar til at give den gas onsdag, og så siger vi farvel og på gensyn søndag d. 31. juli.

Flere og flere efterspørger 4-dags festival

Vi har de senere år set en bevægelse i vores billetsalg, hvor flere og flere har valgt at droppe de otte dage, og i stedet være med i de fire hoveddage, hvor der bestemt også er sket mest. Der har været fuldt program, og alt har været åbent – og det er sådan set det, vi gerne vil se i fremtiden – alt skal være åbent, og der skal være fuldt program i fire dage.

Netop den stigende efterspørgsel på 4-dagsbilletter er en afgørende årsag til, at vi nu fjerner førdagene fra vores festivalkoncept, for i stedet at koncentrere os om det, der før var de fire hoveddage.

Nogle udfordrende år

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de sidste par år har været enormt udfordrende for os som festival. Vi har gentagnende gange lagt store planer for, hvordan vi kan fejre Langelandsfestivals 30-års jubilæum bedst muligt, lavet aftaler og glædet os voldsomt, men i sidste ende set vores arbejde være spildt. 

Samtidig har vi ikke haft mulighed for at skabe den omsætning, som enhver virksomhed behøver. Vi har naturligvis benyttet os af de kompensationsmuligheder, som vi har været berettiget til, men på trods af disse, har det været nogle udfordrende år. Dette skal helst ikke lyde som en klagesang – vi er godt klar over, at mange har været hårdere ramt, end os – men som baggrund for, hvor vi står som festival i dag.

Hvad betyder det for dig, der har en billet i forvejen?

Vi håber naturligvis, at du er nysgerrig på det, vi nu kan tilbyde, og vi håber at du fortsat er klar på et gigantisk brag af en jubilæumsfest til sommer. Vi håber, at du vil være med på en moderne festival, med fede, sjove og underholdende tilbud til både familien, der skal afsted på ferie, men bestemt også dem, der skal have et brag af en fest.

Vi anerkender dog også, at produktet har ændret karakter siden, du købte billetten. Derfor har vi besluttet at tilbyde dig, der har været så loyal at beholde din billet, endnu en mulighed for at få pengene tilbage. Skulle du beslutte dig for en refundering kan det ske mellem 1. december 2021 og 14. januar 2022. Du kan forvente udbetaling mellem d. 15. og 31. januar. Hold øje med llf.dk, hvor fremgangsmåden vil blive mere konkret.

Hvad med dig, der er en del af vores Crew?

Vi har sendt en mail til alle, der har stået på et hold i CrewBasen. Hvis ikke du kan se den, kan den være havnet i dit spamfilter, så husk at se efter dér. 

Vi har, kort fortalt, forklaret om at strukturen for at være en del af Crew-familien er ændret i forhold til tidligere. Derfor skal du nu hjælpe til i 16 timer + infomøde, hvis du vil være en del af Crew under festivalen, og 24 timer + infomøde, hvis du vil hjælpe til inden eller efter festivalen. 

Hvad med dig, der gerne vil give den gas med Gensynsfesten (EfterskoleCamp)?

Vores konceptændring har naturligvis konsekvenser for Gensynsfesten, så vi er gået i tænkeboks sammen med de ansvarshavende bag, så vi kan tilbyde efterskoleelever den absolut fedeste fest! Ja, vi vil egentlig gerne skabe en større fest, end nogensinde før.

Vi glæder os til at fortælle om camps, artister, nye områder og tiltag – og så glæder vi os helt ustyrligt til at se dig til sommer på #LLF22.