27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Langelandsfestival 2020 er aflyst

De fleste af os har efterhånden hørt og set, at regeringen har forlænget forsamlingsforbuddet til og med august. Det betyder derfor, at Langelandsfestival ikke kan afholdes. Vi har stor respekt for den udmelding, og tænker naturligvis også at det er for det bedste, uden jer – ingen fremtidig Langelandsfestival.

Vi takker for de mange opløftende beskeder og ord, vi allerede nu har modtaget! Vi arbejder på højtryk for at få besvaret hver og en af dem.

Vi havde glædet os meget, til at fejre vores 30-års jubilæum til sommer, sammen, alle sammen.  

Har du købt billet til Langelandsfestival 2020 vil den automatisk blive ombyttet til Langelandsfestival 2021. Uanset om det er campingbilletter, campsbilletter eller indgangsbilletter.  

I forhold til refunderinger af billetterne, så afventer vi et udspil fra regeringens kompensationsordninger og hjælpepakker, men vi håber at I støtter op om festivalen og beholder jeres billet til 2021. Lige så snart vi ved mere, får I besked.

Vi håber på jeres forståelse for det hele, og vi håber, at I ved, at vi gør, hvad vi kan, for igen i 2021 at kunne byde jer velkommen på Langelandsfestival.

Pas på jer selv og hinanden – hold afstand.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!