27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Information om din billet til Langelandsfestival 2020

#BeholdDinBillet

Opdatering på billetter til Langelandsfestival 2020

Har du billet til Langelandsfestival 2020 er der her nyt om de forskellige muligheder du som billetkøber har. Vi håber og opfordrer til, at de af jer der har mulighed for at beholde jeres billetter til alle kulturarrangementer og events I gør det. Det vil unægtelig være en kæmpe støtte, ikke kun for os, men også helt generelt for kultur- og festivalbranchen i hele Danmark.

Som billetkøber til Langelandsfestival 2020, har du nu følgende muligheder:

  1. Få din billet ombyttet til 2021 – Ønsker du at få dine billetter ombyttet til næste år, skal du gøre følgende: slap af, nyd solskinnet udenfor og afvent din nye billet. Vi ved ikke hvornår det sker, men lige så snart vi har nyt om billetten, skal vi nok informere jer, det lover vi. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det ville være en kæmpe hjælp for festivalen, hvis I benytter denne mulighed.

  2. Doner din billet – det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er i en noget uventet situation lige pt. Har du ikke mulighed for at deltage til næste år, kan du glæde en anden ved at donere din billet og igen være med til at hjælpe festivalen. Ticketmaster (vores billetudbyder) kan her være behjælpelig med at få givet billetten videre. Vælger du denne mulighed, skal du også her bare slappe af, nyde solskinsvejret og så finder vi ud af det senere hen.

  3. Er du en af dem der ikke har mulighed for at deltage næste år og ej heller vil donere dine billetter, men ønsker at få refunderet din billet, kan du også det. Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster, om refundering af billetter, inden for et par dage. Alt relevant information om dette, fremgår i mailen. Du skal dog være opmærksom på at anmodninger om refunderinger af billetter skal ske inden den 7. maj 2020. Det vil være Ticketmaster der står for dette. Så vi beder alle der ønsker at få refunderet billetter om at læse mailen igennem og følge instrukserne der.
    Efter den 7. maj 2020 vil alle resterende billetter automatisk bliver ombyttet til 2021 festivalen, og det vil ikke længere være muligt at få billetten refunderet.

Vi håber på jeres forståelse for situationen, som vi og mange andre er i, og den svartid der kan være på jeres spørgsmål. I skal vide at vi tager alle henvendelser seriøst og hjælper og besvarer så hurtigt vi kan.

Child- og minibilletter

For de gæster der har købt en Child eller minibillet, hvor der er aldersbegrænsninger på, har vi følgende opdatering.

Normalt er aldersgrænsen for billetterne:
Mini: 3-6 år.
Child: 7-12 år.
Adult: 13+ år.

Har du købt billet til 2020 festivalen og vælger at beholde billetten, vil den samme billet være gældende for barn til næste års festival. Med andre ord ”fastfryser” vi deres alder indtil næste festival.

Pas på hinanden! ?

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!