fbpx

Køb billigt festivalgear med god samvittighed

Langelandsfestival er glade for at kunne offentliggøre at have indgået aftale om at være officiel hovedsamarbejdspartner med ReUnite, der genbruger efterladt festivalgear og sørger for at rense og klargøre det, så det kan tåle en tur mere!

Det er billigt, miljøvenligt og i god kvalitet – og du får dit gear udleveret i Laden, hvor du også får dit festivalarmbånd på.

Langelandsfestival har ambitionen om at hjælpe der, hvor vi kan – og sætte så godt et socialt og miljømæssigt aftryk som muligt. I sidstnævnte kategori har vi derfor valgt at indgå et samarbejde med ReUnite, der tilbyder produkter, som er til at betale – samtidig med, at du får kvalitet og god samvittighed for pengene!

Hvorfor ikke genbruge?

ReUnite er en idé, som kom til, grundet én tanke. Tanken om at genbruge, og tanken om at passe på miljøet. Til denne tanke blev festivaler indblandet, og det var her ReUnite opstod. Et ønske om at skabe et koncept, som ikke kun hjælper festivalerne med at ryde op. Samtidigt giver det også festivalgæsterne muligheden for at genbruge meget af det campingudstyr, som hvert år bliver efterladt på camppladserne. For hvorfor ikke genbruge det samme udstyr to år i streg, hvis det intet fejler?

Bestil med det samme!

Du kan allerede nu bestille din festivalpakke på https://reunitedanmark.dk/shop/, og så får du det udleveret til sommer i Laden!

Se videoen her og bliv endnu klogere på ReUnite: