27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

KESI

Møllers

Lørdag d. 30.07

Kl. 21.00

En af landets stærkeste live-performere, Kesi, bringer sit gigantiske bagkatalog af hits ud på Langelandsfestival til sommer.

Med et langt run af hit på hit, som startede med ’Søvnløs’ i 2014, har Kesi været umulig at undgå på de danske radiostationer og hitlister. Samtidig har han med sin usammenlignelig energi på en scene cementeret sin plads som en af Danmarks allerstørste rap- og popnavne.

Udover ’Søvnløs’ står Kesi bag kæmpe hits som ‘Kom Over’, ‘Følelsen’, ’Blå Himmel’ og ikke mindst et af de allerstørste hits i DK i 2021 ’Ibiza’, som han udgav sammen med de faste samarbejdspartnere fra B.O.C., Gilli og Benny Jamz. Kesi, der er vokset op på Nørrebro i København, har akkumuleret mere end 335.000.000 streams på sine sange. Et antal som kun en håndfuld af artister i Danmark kan komme i nærheden af.

Det mest helstøbte album

Danmarks ukronede hitkonge udgav i 2020 det anmelderroste album ’BO4L’. En udgivelse der må betragtes som hans hidtil mest helstøbte album, og som beviste at Kesi ikke kun er garant for at levere hits, men også er en stærk album-artist. I 2021 tog han sammen med Gilli og Benny Jamz igen Danmark med storm, da de udgav deres fælles album ’Mere End Musik’.

I starten af året er Kesi igen hoppet i studiet, og mon ikke hitstimen fortsætter. Dermed kan vi igen glæde os til at synge med på den karismatiske rappers/sangers hits, når han går på scenen til sommer!

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!