27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Kesi, Ude af Kontrol & Pauline på LLF22!

To af de mest streamede artister i Danmark, Kesi og Ude af Kontrol er klar til at give dig en fed liveoplevelse. Samtidig er det nye spændende navn Pauline også på plakaten!

Møllers

Kesi

En af landets stærkeste live-performere, Kesi, bringer sit gigantiske bagkatalog af hits ud på Langelandsfestival til sommer.

Med et langt run af hit på hit, som startede med ’Søvnløs’ i 2014, har Kesi været umulig at undgå på de danske radiostationer og hitlister. Samtidig har han med sin usammenlignelig energi på en scene cementeret sin plads som en af Danmarks allerstørste rap- og popnavne.

Læs mere om Kesi

blank

MØLLERS

UDE AF KONTROL

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

blank

Møllers

PAULINE

Nogle gange så kommer der en musiker ind af døren og slår benene væk under en og  rammer en direkte i hjertekulen med sin sang.

Sådan er det med Pauline og med hendes debutsingle ”Ny Og Næ”, der har blandet andet været Ugens uundgåelige P3 – en sang der bedst kan beskrives som en storladent, sfærisk blanding af spillet og programmeret musik. Lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist.

Læs mere om Pauline

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!