27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

KATO

Store scene

Fredag d. 29.07

Kl. 22.30

KATO er en af de mest succesfulde og erfarne danske DJs igennem det sidste årti med en endeløs liste af #1 hits på album-, single- og streaming-lister.

I 2007 indspillede KATO sit første Nr. 1 hit i Danmark, ”My House”. Selvom han startede på toppen af hitlisterne, havde han ingen idé om hvilken rejse han havde indledt.

Det der specielle forhold til Langeland

En rejse, som også har Langelandsfestival placeret et meget centralt sted. Faktisk er Langelandsfestival den første festival, som KATO har spillet på – han rev nemlig Møllers rundt adskillige nætter tilbage i nullerne. Dengang var det ikke så normalt at have DJ’s på festivaler, men Langelandsfestival havde brug for fede nattefester, og det var KATO garant for.

I takt med at KATO blev et større og mere anerkendt navn, tog han også rejsen fra natfest i Møllers til kæmpefest på Store Scene. Det tog vi en snak med ham om tilbage i 2018, hvor han siger:

“Det at stå på en stor scene var selvfølgelig en vild ting og også det der har gjort at der gik et lys op for mig i forhold til, hvad jeg egentligt skulle – jeg blev klar over, at jeg skulle til at lave lidt mere musik og bliver artist. Så jeg kunne stå på scenen og lave et show og ikke bare være ham, der saver folk midt over inden de skal hjem og i seng. Så det har haft en kæmpe betydning for mig.”

Hele det interview kan du se her.

Nysgerrig på trends og store colabs

Med flere end +200 millioner streams på Spotify, over 200.000 solgte downloads og guldcertificering i UK med singlen “Show You Love” (2017) har KATO bevist, hvorfor internationale stjerner som den legendariske rapper Snoop Doog, den britiske stjerne DJ/producer Sigala samt den amerikanske skuespiller og sangerinde Hailee Steinfeld alle har udgivet singler med den danske hitmager.

Filosofien og styrken i KATO’s musik har altid været at kombinere genrer, men med et ekstremt fokus på det kommercielle potentiale og en nysgerrighed på nye trends i musikken. Opskriften har holdt KATO på toppen af den danske klubscene fra begyndelsen af karrieren som både DJ, producer, artist og re-mixer.

En hilsen fra KATO

Se KATO’s hilsen specielt til dig – kære gæst på Langelandsfestival!

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!