27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Kære gode ven af Langelandsfestival

Tusind tak for dit bidrag til at gøre Langelandsfestival 2019 mindeværdig for os alle – og tusind tak for i år.

Langelandsfestival er præget af en vilje og ånd, der er helt unik. En ånd, der består af ønsket om at skabe den bedst mulige oplevelse for gæsterne – en ånd, der gennemsyrer Crew, samarbejdspartnere og ansatte. Det gælder områdechefen, der uddelegerer, det gælder det Crew-medlem, der udfører opgaven – og det gælder ikke mindst vores stærke, lokalt forankret frivillige fra Langelands engagerede netværk af foreninger.

Uden lokal opbakning kunne vi ikke lave festival
Netop det, at vi har et velfungerende samarbejde med lokale, langelandske foreninger er vigtigt for festivalen og for mig. Jeg er overbevist om, at vi ikke kunne stable så stærk et produkt som Langelandsfestival på benene uden en markant, lokal forankring. Derfor tilbyder vi også alle borgere i Langeland Kommune et tilbud på deres festival pass – et tilbud, som vi udvidede til også at gælde Tåsinge i sommer. Vi håber, at der vil dukke rigtigt mange lokale op til sommer for at markere 30 års jubilæum for en markant kulturbegivenhed i deres egen baghave.

På skuldrene af 3.200 Crew-medlemmer

Nogle af dem, der i særlig grad har fortjent at blive fejret, er vores Crew. Frivillighed er en afgørende del af vores festival – og derfor er det også vigtigt, at vores Crew-medlemmer består af serviceorienterede og glade mennesker. I sommer havde vi 3.200 Crew-medlemmer med vidt forskellige opgaver – og jeg håber naturligvis på, at I kan mærke den taknemmelighed jeg har overfor jeres indsats. Jeg håber inderligt, at I havde en fremragende følelse i kroppen, da I kom hjem fra den lange ø, og at I vil tage jeres venner med i Crew-familien til sommer!

Det vigtigste fællesskab

Det er, når jeg ser glæden i øjnene hos en familie – fra bedsteforældre til børnebørn – og når jeg oplever arbejdsiveren fra vores Crew-medlemmer, at jeg igen bekræftes i, at det var rigtigt at købe Langelandsfestival i 2006. Og selvom det ikke har været en god forretning for mig økonomisk, så varmer det mit hjerte at kunne være en del af så specielt og vigtigt et fællesskab.

Jeg vil lægge mig i selen for, at vi til sommer får en helt vidunderlig uge 30 på Langeland. Der bliver masser at fejre – og jeg håber, at så mange som overhovedet muligt, der har været en del af Langelandsfestival siden første gang i 1991, kommer og tager del i festen!

Og jeg håber og tror på, at enhver med et ansvar på Langelandsfestival, vil gøre alt hvad de kan for, at den dér helt unikke ånd fortsat vil præge og styre vores fælles arbejde henimod et produkt, som gæsten elsker, og vi alle kan være stolte af. Vi skal blive ved med at turde at udfordre status quo og udvikle festivalen, samtidigt med at vi holder fast i de traditioner og tiltag, som vi ved fungerer og er vigtige for vores gæster.

Må I have en fremragende jul!

Til slut er der bare at sige jer stor tak for det gode samarbejde. Jeg sætter stor pris på, hvor meget arbejde der lægges i festivalen – og den dér helt specielle ånd, er noget vi skal fejre sammen til sommer.

Indtil da vil jeg blot ønske jer en rigtig god jul og et godt nytår – og et stort tak for i år!

Med festivalhilsner

Allan K. Pedersen
Festivaldirektør

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!