27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

JUNG, Rocazino og Rasmus Bjerg på plakaten!

Så er vi klar med tre artister, der på hver deres måde, formår at samle fans på tværs af generationerne!

På den måde passer alle tre perfekt til Langelandsfestival, hvor bedsteforældre, forældre og børn sammen kan nyde skøn musik og samvær.

JUNG på Langelandsfestival 2022

STORE SCENE

JUNG

I grænselandet mellem det fintmærkende og det hårdtslående finder man Jung. Som fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et fabelagtigt univers af smagfuld og unik vellyd.

I maskinrummet finder man Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio som ligger i yderste kørebane, med vinden i ryggen og stille og roligt fart på. Som Jung selv beskriver det: ’Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne’, og her rammer de ned i noget sandt.

Læs mere om JUNG

blank

STORE SCENE

Rocazino

I 1979 tog sangskriveren, Jesper Winge Leisner, initiativet til at samle orkestret ROCAZINO. Flere af medlemmerne kendte allerede hinanden fra rockorkestre i den københavnske omegns kollektivmiljø.

Orkestret fik base i det hedengangne ”Musikfabrikken Fairplay” i Dronningensgade på Christianshavn. Repertoiret var punk pop og new wave. I 1980 kom Ulla Cold med i orkestret, og i 1982 fik bandet ét af de mest klokkeklare gennembrud i tiårets historie med sangen ”Elsk mig i nat”, der var det første store pophit i Danmark, der på original vis blandede engelsk og dansk i én og samme sangtekst.

Læs mere om Rocazino

blank

MØLLERS

Rasmus Bjerg

Nu, mere 40 år efter sin død, indtager John Mogensen igen de skrå bredder. Rasmus Bjerg spiller sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående –ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!