27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

JOE & THE JUICE

Den unikke sammensætning af juice, kaffe, sandwich og super stemning ankommer på Langelandsfestival. JOE & THE JUICE kommer med deres helt specielle JOE TOURS setup fyldt med god energi og lækre produkter.

Langelandsfestival har altid haft en ambition om at kunne tilbyde lækre mad- og drikkeoplevelser til vores gæster, og gerne fra de brands der giver en god oplevelse både produktmæssigt, men også stemningsmæssigt.

Derfor er vi også begejstrede for at kunne offentliggøre dette års nye samarbejde med JOE & THE JUICE, der de sidste 20 år er blevet synonym for gode sunde produkter, der ikke går på kompromis med smagen. Et koncept, der har givet succes nok til, at du kan besøge dem i London, Paris, New York – men vigtigst af alt: nu på Langelandsfestival.

Bliv forfrisket og bliv hængende

Til sommer vil du kunne besøge JOE & THE JUICE på toppen af festivalpladsens nok så kendte bakke, hvor de ser frem til at give dig nogle stærke festivaloplevelser fra deres fede container, som de har døbt “The Mobile Refreshment Unit”.

Og forfrisket har du rig mulighed for at blive, når JOE & THE JUICE bringer hele deres sortiment af juice, sandwich og kaffe med sig. Alt sammen kan du nyde i det superhyggelige loungeområde, som JOE & THE JUICE skaber ved The Mobile Refreshment Unit.

Kom forbi JOE & THE JUICE til sommer på Langelandsfestival – de glæder sig til at tage imod dig!

betalingsmuligheder

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!