27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Jobopslag: Få unik erfaring fra en af landets største festivaler

Arbejder du systematisk, og er du skrap til at sælge? Kunne du tænke dig et stort ansvar og masser af erfaring? Langelandsfestival søger en studentermedarbejder, der skal hjælpe med salg og planlægning i løbet af året samt service og eksekvering, når festivalen afholdes.

Siden 1991 har Langelandsfestival været en naturlig del af sommerferien for tusindvis af mennesker. Festivalen begyndte som en lille havefest, men er i dag en moderne festival med gode faciliteter for såvel gæster som samarbejdspartnere.

Netop de faciliteter skal du som studentermedarbejder være med til at sikre. Fra din ansættelse og frem til ca. starten af juni skal du forvente to arbejdsdage om ugen på festivalkontoret i Farum, og herefter vil dine timer stige frem til fuldtidsarbejde i forbindelse med afviklingen af festivalen, i perioden 11. juli til 5. august.

Du vil blive del af et festivalkontor, hvor du vil have fem kollegaer, der arbejder fuld tid, men som følger samme mønster i forhold til at få mere travlt i takt med, at vi nærmer os festivalafvikling.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Festivalens interne boder
  Her skal du hverve frivillige, udforme vagtplaner, lave sortimenter, sikre aftaler med leverandører samt stå for opsætning og nedtagning.

 • Kassesystemer
  Du skal holde overblik over antal, fordeling, afregning, statistikker samt oprettelse og tilpasning af relevante knapper til de enkelte brugere.

 • Salg og booking af VIP-gæster
  Du skal hjælpe med at sælge pladser i festivalens VIP Camp og booke gæsterne i rette system.

 • Service af madboder
  Du skal have løbende dialog med eksterne madboder og sikre promovering på festivalens kanaler.

Disse ansvarsområder skal du løse i samarbejde med festivalens frivillige Crew, samarbejdspartnere samt dine kollegaer på festivalkontoret.

Vi søger kandidater:

 • Der arbejder systematisk
 • Der har et stærkt servicegen
 • Der er dygtig til at tale med mange forskellige typer mennesker
 • Er under uddannelse – retningen er ikke så afgørende for os, så længe du kan se dig selv få værdifuld erfaring med fra denne stilling
 • Der er klar til at give den en skalle, når der er behov for det


Langelandsfestival er et kæmpestort event på Sydfyn, hvor over 25.000 mennesker samles på, hvad der kort tid forinden er tomme marker. Vær med til at stable et arrangement på benene, der skal give gæsterne minder for livet. Få unik erfaring og gode kollegaer, der er parate til at støtte din udvikling og have det sjovt, samtidig med vi har det travlt.

Er du den kandidat, vi savner?

Så send din ansøgning med relevante dokumenter til creative manager Daniel Pedersen på dkp@llf.dk senest d. 2. februar 2022. Vi afholder samtaler løbende, og skulle vi finde rette kandidat inden deadline, forbeholder vi retten til ikke at indkalde til yderligere samtaler.