27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Til og fra festivalen

Der er slet ikke så langt til Langeland! Den smukke ø ligger midt i landet.

Herunder kan du blive klogere på, hvad du skal gøre ved ankomst til og afgang fra festivalen – samt hvordan du finder frem.

ANKOMST TIL FESTIVALEN

Når du ankommer til Rudkøbing skal du følge skilte og anvisninger fra security til indkørsel via Kragholmvej. Det er ikke en mulighed at køre din bil ind på teltområderne af sikkerhedshensyn – men parkeringsområderne er placeret tæt på. Du får dit armbånd i Laden, der ligger for enden af Kragholmvej.

 

AFGANG FRA FESTIVALEN

Udkørsel af campingvogne er ikke tilladt fra sidste lørdag på festivalen kl. 21.00 og til søndag kl. 7.00 af sikkerhedshensyn. Al udkørsel skal ske efter anvisninger fra security og kan ændres på baggrund af eksempelvis vejrmæssige udfordringer.

BIL FRA KØBENHAVN

Transporttiden fra København til Langelandsfestival er ca. 2½ time. Kør ad motorvejen mod Odense, og følg herefter motorvejen mod Svendborg. I Svendborg kører du mod Rudkøbing/Spodsbjerg, Langeland over Tåsinge og Siø. Når du er kommet over Langelandsbroen, skal du følge skiltene frem til campingområderne og parkeringspladserne.

I BIL FRA JYLLAND/FYN

Uanset hvilken del af Jylland du kommer fra, kan det betale sig at køre over Fyn mod Odense, via motorvejen mod Svendborg. Kør ad motorvejen mod Odense, og følg herefter motorvejen mod Svendborg. I Svendborg kører du mod Rudkøbing/Spodsbjerg, Langeland over Tåsinge og Siø. Når du er kommet over Langelandsbroen, skal du følge skiltene frem til campingområderne og parkeringspladserne.

I BIL FRA SYDSJÆLLAND VIA FÆRGE: TÅRS – SPODSBJERG

Kør ad motorvejen E 47 til Maribo og herefter hovedvej 9 mod Nakskov og Tårs til færgelejet. Sejlturen med Langelandstrafikken tager ca. 45 min. Fra Spodsbjerg kører du videre af hovedvej 9 mod Rudkøbing og lige før Langelandsbroen, skal du dreje til venstre og herefter følge skiltene frem til campingområderne og parkeringspladserne.

MED DET OFFENTLIGE

Mellem Odense og Svendborg, kan du tage toget, og så tilbyder FynBus billige busbilletter til vores gæster, der giver ret til at rejse med FynBus mellem Rudkøbing og Svendborg til 10 kr. pr. tur.

Køb en 2-timers billet, der gælder i bussen mellem Svendborg og Rudkøbing (eller den anden vej). Tilbuddet gælder 27.-31. juli. Billetten kan købes i appen Fynbus Mobilbillet eller i Fynbus’ webshop. Læs mere på www.fynbus.dk/eventbillet.

Langelandsfestival ligger lige ved Rudkøbing

Kommer du med det offentlige til Rudkøbing? Du kan gå resten af vejen. Har du brug for at handle sager, som vi ikke har på festivalområdet? Så tag et smut til Rudkøbing.

Langelandsfestival er en af de få festivaler, der ligger lige op til en by. Det betyder, at handels- og transportmuligheder er i gåafstand, og at du også sagtens kan tage på festival uden bil.

Hør fra os

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!