fbpx
Handicappet på Langelandsfestival

Handicap

Med store girafhjerter står vores Crew klar til at støtte så godt som muligt.


Langelandsfestival er blevet tildelt guldmærket af Volue og Dansk Live for vores tilgængelighed og handicapvenlighed – blandt andet på grund af følgende muligheder:


Ledsagerbillet

Gæsten med et handicap, der har et ledsagerkort, kan få gratis adgang for en ledsager. Du skal købe et 8 day, 4 day eller 1 day festival pass – ganske ligesom alle andre. Husk at tage ledsagerkortet med på festival – eller vil din ledsager ikke blive lukket ind. Det er muligt, at skifte ledsager under festivalen, hvis du kontakter os inden.


Handicapcamp

Stedet, med lidt mere plads – og store hjerter! I HandicapCamp er der handicapvenlige toiletter og bade, og du kan parkere lige ved campen.Handicappodie

Ved Store Scene er der en podie med rampe, hvor kørestolsbrugere kan komme lidt op i højden og få en god indsigt til det, der foregår på scenen. I Møllers har vi gjort plads foran mikserpulten til dem, der skulle have brug for det.Find det hele med appen

I vores app kan du under Kort trykke i toppen, hvor der står “Alle”. Her kan du vælge kategorier – og du kan her vælge “Handicapvenligt” – så kan du finde handicapvenlige toiletter, vores handicappodie og HandicapCamp. OBS: Appen er lige nu i 2019-version, men den bliver snart opdateret!