fbpx
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

FAQ

1. Har du spørgsmål til dine billetter?

Så vil vi gerne bede dig om at kontakte vores billetudbyder Ticketmaster – de håndterer alt omkring vores billetter. Du kan finde kontaktinformation her.

2. Er der billetter til LLF22?

Ja, du kan se hele vores billetoversigt lige her.

3. Jeg vil gerne være en del af jeres crew!

Fedt, det kan vi også godt forstå! Der er et sammenhold, som du ikke finder andre steder. Du kan læse meget mere om, hvad det vil sige at være en del af vores crew, samt hvordan du melder dig til her. Har du specifikke spørgsmål, kan du skrive til crew@llf.dk.

4. Jeg har en fed madbod eller stadeplads – hvad gør jeg?

Stærkt! Hvis du gerne vil søge om at have en madbod på Langelandsfestival, så tag er kig her. Hvis du gerne vil vide mere om at have en stadeplads i vores Handelsgade, så kig her.

5. Hvornår må vi ankomme på festivalen

Hvis du kommer med eget telt, er du velkommen fra tirsdag d. 26. juli kl. 12.

Hvis du kommer i campingvogn, autocamper eller camplet er der forventet indkørsel tirsdag d. 26. juli kl. 12. Du kan ligge i kø på et tilstødende område (også kendt som 'buffermark') fra søndag d. 24. juli kl. 14.

Hvis du skal bo i en vores camps, såsom Giraftelt Deluxe eller Festihut, er du velkommen fra onsdag d. 27. juli kl. 9.

6. Jeg har spørgsmål til efterskolecamp/gensynsfesten - hvad gør jeg?

Du begynder med at tage et kig på vores side, hvor vi har forklaret lidt om, hvad Gensynsfesten, der tidligere har været kendt som EfterskoleCamp, er. Der ligger også links og kontaktinformationer på vores samarbejdspartner Den Bedste Tid, der står for afholdelse, praktik og billetsalg.

7. Hvordan håndterer i sikkerhed i forbindelse med Covid-19?

Generelt, så følger vi myndighedernes anvisninger meget nært. Det betyder også, at vi ikke kender til eventuelle restriktioner, der skulle gælde i sommeren 2022. Derfor ved vi heller ikke på nuværende tidspunkt, om du skal vise coronapas for at komme ind på festivalen.

8. Jeg er fra pressen – hvem kan jeg tale med?

Alle pressehenvendelser henvises til vores presseansvarlige Nicklas Lundorf på nl@llf.dk og telefon 30 179 191.

9. Kan jeg refundere mine billetter?

Hvis du har billetter til Langelandsfestival 2020 eller 2021, burde du have modtaget en mail fra Ticketmaster angående muligheden for refundering. Husk at kigge i din spammappe. Hvis den mangler, og du ønsker refundering, så kontakt Ticketmaster – du kan finde deres kontaktinformation her.

Fik du ikke dit svar?

Så har vi samlet en A-Å her, med al den festivalinfo, som vi har kunne støve op.

Følgende information og regler er til for din egen sikkerheds skyld. Overtrædelse kan medføre at dit armbånd bliver klippet. Vores service- og security-crew gør hvad de kan, for at alle får en god festival. Følg venligst deres anvisninger – for din egen og andre gæsters sikkerhed. Så får vi alle en god og hyggelig festival.

ANSVAR

Camping er på eget ansvar. Festivalen påtager sig intet ansvar for tyveri og hærværk.

AFFALD

Benyt affaldsstativerne og containere for at mindske brandfaren, samt sikre at telt- og campingområderne er pæne og ordentlige. Forlad ikke telt- eller campingområdet før du har ryddet op efter dig selv. Husk at følge skiltene ved affaldsøerne, så vi kan sikre en høj genbrugsprocent.

ALDERSGRÆNSE

Der henstilles til, at børn under 16 år ikke ligger alene på telt- og campingområderne.

BADEMULIGHEDER

Der er flere muligheder for at få et bad på festivalområdet. Lige ved festivalpladsen ligger Klubhuset, hvor du kan købe adgang for følgende:

Et stk. bad uden håndklæde: 25 kr.
Leje af håndklæde: 25 kr.
Shampoo: 10 kr.
Badepakke – bad, håndklæde og shampoo: 50 kr.
Klippekort – bad, håndklæde og shampoo, 7 klip: 250 kr.
Klippekort – bad, håndklæde og shampoo, 4 klip: 145 kr.

Børn til og med 2 år er gratis ifølge med en voksen.

Åbningstider:

Onsdag til lørdag: Kl. 7-20.30
Søndag: Kl. 7-11.00

 

Lige ved Camp… ligger badeland, hvor du har flere muligheder for at købe adgang:

Ét stk. bad: 30 kr.
Badearmbånd med fri bad i hele festivalperioden: 160 kr.
Badearmbånd med fri bad fra mandag: 140 kr. Badearmbånd med fri bad fra onsdag: 100 kr.
Børn til og med 6 år er gratis ifølge med en voksen.

Desuden sælger flere private bade i området.

BETALINGSMIDLER

Du kan først og fremmest betale med dit chiparmbånd – og få en bonus oveni. Det kan du læse meget mere om her. Langt de fleste boder og spisesteder på Langelandsfestival tager VISA Dankort, Mastercard, Mastercard Debit og VISA Electron. Det gælder alle officielle Langelandsfestivalsboder og -barer såsom: Skibaren, baren i Møllers, Skovlyst, Bodegaen, Udsigten, Cocktailbaren, ølvognene og Mormors Køkken. Vi kan ikke garantere kortbetaling i boder fra eksterne samarbejdspartnere, men langt de fleste har mulighed for betaling gennem MobilePay. Der kan hæves penge i Skovlyst ved scenen de fire hoveddage fra kl. 11.00 – 24.00 og maksimalt 1.000,- per transaktion. Der er ikke noget gebyr ved at hæve penge.

Brandveje

Brandveje skal holdes frie og ryddelige og må aldrig blokeres.

Børn

Der er flere tusinde børn på festivalen. De myldrer rundt, går dig ofte kun til navlen og er nemme at overse i en kø eller foran scenen. Selvom alle tager hensyn, kan man altid kontakte festivalens servicepersonale, hvis et barn er fundet eller blevet væk. Vi anbefaler i øvrigt, at man tager sine børn med op på bakken, hvis hele familien vil se en af de sene koncerter på Store Scene.

CYKLER & LØBEHJUL

 Det er ikke muligt at medbringe cykler og løbehjul på festivalområdet, da der er alt for mange mennesker samlet på et lille område.

EFTERLYSNING

Bliver I væk fra hinanden i vrimlen, så spørg endelig om hjælp hos service og security, der går rundt på pladsen. Mange aftaler et bestemt sted, hvor de kan mødes på et aftalt tidspunkt, hvis man bliver væk fra hinanden. Børn kan altid blive hjulpet tilbage til familien, og det er en god idé at have fars eller mors mobilnummer skrevet på sig.

GRILL & ÅBEN ILD

Brug af åben ild er strengt forbudt på hele festivalområdet – kun undtaget, hvis du griller. Det er dog udelukkende tilladt på de dertil indrettede grillpladser, som du kan finde på kortet. Følg derfor altid camping crews anvisninger, når du sætter telt, campingvogn eller camplet op. Der er opstillet brandtårne på campingområderne, hvor der er vagter på arbejde 24 timer i døgnet. Alle vores medarbejdere i Security er trænede i brandslukning, ligesom der altid er flere brandbiler på festivalområdet, som kan rykke ud.

HUSDYR

Dyr er ikke velkomne på Festivalpladsen, men du har mulighed for at tage dine mindre husdyr (hund, kat) med på et specifikt område, hvis du ligger i campingvogn.

INFORMATION & HITTEGODS

Har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, så find Informationen i Laden på Kragholmvej 40, 5900 Rudkøbing. Her kan man også aflevere hittegods eller efterspørge sine forsvundne sager. På hjemrejsedagen søndag lukker vi kl. 12, og efterladte effekter afleveres til politiet i Svendborg.

Koncertsikkerhed

Af sikkerhedshensyn er moshpits og crowdsurfing strengt forbudt til Langelandsfestivals koncerter.

Mad & drikke

På festivalpladsen er det ikke tilladt at medbringe sig egen mad eller drikkevarer. Du er velkommen til at tage en tom vandflaske med, som du kan fylde ved vandhanerne, der er placeret rundt omkring på pladsen. Husk at drikke masser af vand, så du ikke bliver dårlig. Det gælder især, når det er meget varmt.

MEDICIN

Skulle du tage medicin, der har brug for at være på køl, kan du få det opbevaret hos samaritterne. Hvis du tager receptpligtig medicin, så tag det med i den originale emballage, så det ikke kan forveksles med ulovlige piller/stoffer.

Mobilopladning

Med service fra Volt kan du bytte opladeren dagligt, og du skal derfor aldrig efterlade din telefon til opladning. Læs mere om det her!

Nabohjælp

Hold øje med din nabos telt, samt mistænkelige personer. Oplever du noget mistænkeligt, så kontakt med det samme festivalens Crew.

Overnatning i bil

Det er ikke tilladt at overnatte i personbiler eller stationcars på festivalens parkeringspladser.

Pant

I pantboden på Langelandsfestival er der mulighed for at indlevere dåser, flasker og brugte ølglas. Der gives kun pant retur på dåser og flasker med danske pantmærker samt 1 meter ølglas (udelukkende ølglas – ikke sodavandsglas). Du finder pantboden ved siden af merchandiseboden – lige ved Store Scene. Pantboden har åbent onsdag d. 22. juli – lørdag d. 25. juli ml. kl. 11-00. Vi tager forbehold for ændringer og justeringer løbende i vores pantsystem. Der gives pant på: Pant A, B, C 1 meter plastglas 50 rør giver 25 kr., der kan sættes ind på dit armbånd og bruges i de officielle LLF-barer 10 kander giver 25 kr., der kan sættes ind på dit armbånd og bruges i de officielle LLF-barer

PARKERING

Har du bil med, skal du købe en parkeringsbillet, der gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra tirsdag d. 26. juli til søndag d. 31. juli kl. 12. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens medarbejdere. Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering. Det vil være muligt at køre fra og til området under festivalen. Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidig lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger.

Politi

Fyns Politi patruljerer på Langeland under festivalen. Har du brug politi skal du kontakte vores Crew i portene, som hurtigt kan få kontakt til politiet.

PAvillon

Brug af pavillon er kun tilladt i teltområder eller som erstatning for manglende fortelt. Det gælder dog ikke i UngCamp, EfterskoleCamp, GirafCamp Deluxe, Camp ’91, Camp Woodhouse og SafariCamp af pladshensyn. Max størrelse er 3×3 meter. Husk at købe pavillonbillet.

PUslevogne

Når det er tid til baby-service, kan du bruge en puslevogn, så du i ro og mag kan sørge for familiens mindste. Vi har placeret en puslevogn i Børneland, og derudover er der flere pulsevogne rundt omkring på pladsen.

SALG PÅ OMRÅDER

Salg af mad og drikke varer er ikke tilladt på festivalens telt- og campingområder, med mindre der er indgået kontrakt med festivalen om dette.

Stoffer

På festivalen udøver vi en nultolerance-politik over for stoffer. Derfor er det vores politik at klippe armbåndet og udvise alle, som bliver sat i forbindelse med stoffer på festivalen. Dette gælder også for lattergaspatroner.

Uheld & samaritter

Kommer du til skade, eller bliver du dårlig, kan samaritterne hjælpe. Har du brug for en ambulance, skal du kontakte samaritterne eller portvagt. Hvis du selv ringer 112, ved ambulancen ikke præcis, hvor den skal køre hen på området.

Vand

Der er placeret flere vandposter med drikkevand rundt på festivalområdet – også på selve Festivalpladsen, hvor du kan fylde medbragte flasker op.

VÅben

Ifølge dansk lov er det forbudt at bære våben, og det gælder naturligvis også på Langelandsfestival.

VOLDSOM & TRUENDE ADFÆRD

Voldsom og truende adfærd kan medføre at armbåndet klippes.

WC

Der er mere end 450 vandskyllende toiletter på pladsen, og dertil er der flere pissoirer på pladsen. Vi opfordrer herrerne til at benytte disse, så damerne ikke skal stå og trippe i kø ved toiletterne.

Har du stadig ikke fået dit svar?

Så kontakt os her: