27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

FAQ

OBS: Vær opmærksom på at oplysningerne er forberedt til Langelandsfestival 2022, og der kan forekomme ændringer frem mod 2023.

Billet til Gensynsfesten kan KUN købes hos Den Bedste Tid®. Du skal derfor IKKE købe din festivalbillet gennem Ticketmaster. Læs meget mere på vores side om Gensynsfesten og køb din billet på https://www.denbedstetid.dk/gensynsfesten.

Ja, hvis du tager dit eget telt med, kan du sætte det op som en del af din partoutbillet. Kommer du i campingvogn, autocamper eller camplet skal du købe en campingvognsbillet. Vi har dog også en række camps, der gør det let for dig.

Hvis du kommer med dit eget telt, er du velkommen til at sætte det op fra tirsdag d. 26. juli kl. 12 i de områder, der er opkaldt efter en farve.

Hvis du kommer med campingvogn, autocamper eller camplet, kan du ligge i kø på et tilstødende område (også kendt som ‘buffermark’) fra søndag d. 24. juli kl. 14. Forventet indkørsel tirsdag d. 26. juli kl. 10.

Har du købt en camp er du velkommen fra onsdag d. 27. juli kl. 9.

Du er velkommen til at få armbånd på fra tirsdag d. 26. juli kl. 12 i Laden på Kragholmvej 40, 5900 Rudkøbing.

Åbningstider for Laden er kl. 9-22 og søndag kl. 9-12.

Festivalpladsen har åbent 27.-30. juli fra kl. 11-03.

Du kan se programmet på vores musikside.

Nej. Der er desværre ikke strøm nok til at håndtere køleskabe og lignende. Strømmen i campsne er til opladning af telefoner eller elpumpe til din luftmadras.

Ja, i vores ambition om at gøre Langelandsfestival tilgængelig for alle, tilbyder vi gæsten med et handicap, der har et ledsagerkort, gratis adgang for en ledsager. Du skal købe en partoutbillet eller endagsbillet – ganske ligesom alle andre.

Husk at tage ledsagerkortet med på festival – ellers vil din ledsager ikke blive lukket ind. Det er muligt, at skifte ledsager under festivalen, hvis du kontakter os inden.

Det er Ticketmaster, der tager sig af vores billetter, så derfor skal du forsøge at logge ind hos dem på www.ticketmaster.dk eller i deres app. Hvis det driller, så hiv fat i dem.

I mange år har Volt haft fornøjelsen af at være med på Langelandsfestival, dog med lidt afbrydelse. Men den historie kender vi alle sammen. Volt er nu stærkt tilbage med ny energi efter et par hårde år. De er så glade for at kunne være din udbyder af strøm på Langelandsfestival 2022! 

Book din opladningsservice her.

Book en powerbank med bytteservice, og slip for at løbe tør for strøm under festivalen.

Mobiloplader-servicen giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader én gang om dagen under hele festivalen.
OBS: Et refunderbart depositum på kr. 200,- betales når du afhenter Volt-opladeren på festivalen. Har du en Volt-oplader fra tidligere, skal du ikke betale depositum på festivalen.

Sådan virker det

På festivalen og campingområderne vil der ikke være adgang til strøm, med mindre du ligger i en camp med strøm eller i campingvogn. Hvis du ikke gør det, kan du booke en Volt powerbank, så du kan oplade din telefon i lommen. Når Volt-opladeren er tom, skal du blot bytte den til en ny fuldt opladt ved et Volts byttested på festivalen. På den måde skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Kabler

Et gratis kabel til din telefon følger med Volt-opladeren. Volt har kabler til både nye og gamle iPhones, Android samt USB-C + ældre telefoner.

Hvis du gerne vil beholde Volt-opladeren og tage den med hjem, kan du også få et gratis micro-USB kabel til genoplading af din powerbank derhjemme.

Book her

Ja! Volt har i år sørget for, at du slipper for at drikke varme øl. Med Cool Locker har du mulighed for at opbevare, det der skal på køl, og døgnet rundt kan du hente, hvad du skal bruge.  

For kun 400,- får du adgang til dit locker – hele døgnet, under hele festivalen. Der er plads til 60 liter, eller 4 rammer øl. 

Book dit Cool Locker her

Nej. Efter Covid-19 har markedet for festival-apps ændret sig, og vi har ikke kunne finde en, vi har været tilfredse med. Derfor skal du finde din information her på siden. Vi har til gengæld forsøgt at gøre llf.dk så mobilvenlig som overhovedet muligt. Skulle du finde fejl, så skriv gerne til nl@llf.dk.

Fik du ikke dit svar?

Så har vi samlet en A-Å her, med al den festivalinfo, som vi har kunne støve op.

Følgende information og regler er til for din egen sikkerheds skyld. Overtrædelse kan medføre at dit armbånd bliver klippet. Vores service- og security-crew gør hvad de kan, for at alle får en god festival. Følg venligst deres anvisninger – for din egen og andre gæsters sikkerhed. Så får vi alle en god og hyggelig festival.

ANSVAR

Camping er på eget ansvar. Festivalen påtager sig intet ansvar for tyveri og hærværk.

AFFALD

Benyt affaldsstativerne og containere for at mindske brandfaren, samt sikre at telt- og campingområderne er pæne og ordentlige. Forlad ikke telt- eller campingområdet før du har ryddet op efter dig selv. Husk at følge skiltene ved affaldsøerne, så vi kan sikre en høj genbrugsprocent.

ALDERSGRÆNSE

Der henstilles til, at børn under 16 år ikke ligger alene på telt- og campingområderne.

BADEMULIGHEDER

Der er flere muligheder for at få et bad på festivalområdet.

Klubhuset

Lige ved festivalpladsen ligger Klubhuset, hvor du kan købe adgang for følgende:

 • Et stk. bad uden håndklæde: 35 kr.
 • Leje af håndklæde: 30 kr.
 • Shampoo: 10 kr.
 • Badepakke – bad, håndklæde og shampoo: 60 kr.
 • Klippekort – bad, håndklæde og shampoo, 4 klip: 180 kr.

 

Børn til og med 2 år er gratis ifølge med en voksen.

Åbningstider:

Onsdag til lørdag: Kl. 07.00-20.00
Søndag: Kl. 07.00-11.00

Badeområde

Lige ved Camp Key West ligger et badeområde, hvor du har flere muligheder for at købe adgang:

 • Et stk. bad (7 år+): 40 kr.
 • Barn fra 0-6 år ifølge med voksen: Gratis
 • Gå i bad når det passer dig inden for badenes åbningstid fra tirsdag den 26.7 til og med søndag den 31.7: 140 kr.
 • Du skal selv medbringe håndklæde og shampoo i badeområdet.

BETALINGSMIDLER

Festivalpladsen er kontantfri. Det betyder, at du skal bruge dit betalingskort eller chippen på dit armbånd, når du skal købe mad og drikke på festivalpladsen. Du kan dog stadig sætte kontanter ind på chippen i dit armbånd – det kan du gøre i Laden (stedet, hvor du får dit armbånd på), i Skovlyst-barerne, i Skibaren og i VIP Camp (sidstnævnte kun for VIP-gæster). Skulle du have penge tilbage på armbåndet, når festivalen er ovre, og du ønsker disse udbetalt, kan du det i Laden og VIP Camp (sidstnævnte kun for VIP-gæster). Disse sættes ind på dit betalingskort.

Skulle du være kommet hjem med armbåndet, hvor der fortsat er minimum 150 kr. på, kan du sende chippen til festivalkontoret på Ryttergårdsvej 116, 3520 Farum med dit navn, kontaktoplysninger og indbetalingsoplysninger. Chippen skal være os i hænde inden d. 31. august 2022. Pengene overføres herefter til dig mod et håndteringsgebyr på 100 kr. Pengene overføres til dig i perioden mellem 1.-13. september.

Alle barer og madboder på festivalpladsen tager VISA Dankort, Mastercard, Mastercard Debit og VISA Electron. Vi kan ikke garantere kortbetaling i boder fra eksterne samarbejdspartnere, som ligger uden for festivalpladsen, men langt de fleste har mulighed for betaling gennem MobilePay.

Det er ikke muligt at hæve penge på Langelandsfestival.

Brandveje

Brandveje skal holdes frie og ryddelige og må aldrig blokeres.

Børn

Der er flere tusinde børn på festivalen. De myldrer rundt, går dig ofte kun til navlen og er nemme at overse i en kø eller foran scenen. Selvom alle tager hensyn, kan man altid kontakte festivalens servicepersonale, hvis et barn er fundet eller blevet væk. Vi anbefaler i øvrigt, at man tager sine børn med op på bakken, hvis hele familien vil se en af de sene koncerter på Store Scene.

CYKLER & LØBEHJUL

 Det er ikke muligt at medbringe cykler og løbehjul på festivalområdet, da der er alt for mange mennesker samlet på et lille område.

EFTERLYSNING

Bliver I væk fra hinanden i vrimlen, så spørg endelig om hjælp hos service og security, der går rundt på pladsen. Mange aftaler et bestemt sted, hvor de kan mødes på et aftalt tidspunkt, hvis man bliver væk fra hinanden. Børn kan altid blive hjulpet tilbage til familien, og det er en god idé at have fars eller mors mobilnummer skrevet på sig.

GRILL & ÅBEN ILD

Brug af åben ild er strengt forbudt på hele festivalområdet – kun undtaget, hvis du griller. Det er dog udelukkende tilladt på de dertil indrettede grillpladser, som du kan finde på kortet. Følg derfor altid camping crews anvisninger, når du sætter telt, campingvogn eller camplet op. Der er opstillet brandtårne på campingområderne, hvor der er vagter på arbejde 24 timer i døgnet. Alle vores medarbejdere i Security er trænede i brandslukning, ligesom der altid er flere brandbiler på festivalområdet, som kan rykke ud.

HUSDYR

Dyr er ikke velkomne på Festivalpladsen, men du har mulighed for at tage dine mindre husdyr (hund, kat) med på et specifikt område, hvis du ligger i campingvogn.

INFORMATION & HITTEGODS

Har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, så find Informationen i Laden på Kragholmvej 40, 5900 Rudkøbing. Her kan man også aflevere hittegods eller efterspørge sine forsvundne sager. På hjemrejsedagen søndag lukker vi kl. 12, og efterladte effekter afleveres til politiet i Svendborg.

Koncertsikkerhed

Af sikkerhedshensyn er moshpits og crowdsurfing strengt forbudt til Langelandsfestivals koncerter.

Mad & drikke

På festivalpladsen er det ikke tilladt at medbringe sig egen mad eller drikkevarer. Du er velkommen til at tage en tom vandflaske med, som du kan fylde ved vandhanerne, der er placeret rundt omkring på pladsen. Husk at drikke masser af vand, så du ikke bliver dårlig. Det gælder især, når det er meget varmt. Du må gerne have egen mad med i camps.

MEDICIN

Skulle du tage medicin, der har brug for at være på køl, kan du få det opbevaret hos samaritterne. Hvis du tager receptpligtig medicin, så tag det med i den originale emballage, så det ikke kan forveksles med ulovlige piller/stoffer.

Mobilopladning

Book en powerbank med bytteservice, og slip for at løbe tør for strøm under festivalen. Mobiloplader-servicen giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader én gang om dagen under hele festivalen.

OBS: Et refunderbart depositum på kr. 200,- betales når du afhenter Volt-opladeren på festivalen. Har du en Volt-oplader fra tidligere, skal du ikke betale depositum på festivalen.

Nabohjælp

Hold øje med din nabos telt, samt mistænkelige personer. Oplever du noget mistænkeligt, så kontakt med det samme festivalens Crew.

Overnatning i bil

Det er ikke tilladt at overnatte i personbiler eller stationcars på festivalens parkeringspladser.

Pant

I pantboden på Langelandsfestival har du mulighed for at indlevere dåser, flasker og brugte ølglas. Du finder pantboden ved siden af Sluch Ice-boden – lige ved Store Scene.

Pantboden har åbent onsdag d. 27. juli – lørdag d. 30. juli ml. kl. 11-00.

Der gives pant på:
 • Pant A: 1 kr. (glasflasker og metaldåser under 1 liter)
 • Pant B: 1,50 kr. (plastflasker under 1 liter)
 • Pant C: 3 kr. (alle flasker og dåser med 1-20 liter)

Derudover også på:
 • 1 meter ølglas: 20 kr.
 • 1 meter sodavandsglas: 20 kr.
 • 50 shotsrør: 20 kr.
 • 10 kander: 20 kr.


Vi sætter pantudbetalingen ind på dit armbånd, og det kan bruges i de officielle LLF-barer. Du skal have et LLF-armbånd med chip (ikke endagsarmbånd) for at få udbetalt pant. Vi tager forbehold for ændringer og justeringer løbende i vores pantsystem.

PARKERING

Har du bil med, skal du købe en parkeringsbillet, der gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra tirsdag d. 26. juli til søndag d. 31. juli kl. 12. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens medarbejdere. Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering. Det vil være muligt at køre fra og til området under festivalen. Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidig lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger.

Politi

Fyns Politi patruljerer på Langeland under festivalen. Har du brug politi skal du kontakte vores Crew i portene, som hurtigt kan få kontakt til politiet.

PAvillon

Brug af pavillon er kun tilladt i teltområder eller som erstatning for manglende fortelt på campingvognen, hvis den fastmonsteres. Du må ikke sætte pavillon op i Camp Miami, Camp Palm Beach eller Camp Key West. Max størrelse er 3×3 meter. Husk at købe pavillonbillet.

PUslevogne

Når det er tid til baby-service, kan du bruge en puslevogn, så du i ro og mag kan sørge for familiens mindste. Vi har placeret en puslevogn i Børneland, og derudover er der flere pulsevogne rundt omkring på pladsen.

SALG PÅ OMRÅDER

Salg af mad og drikke varer er ikke tilladt på festivalens telt- og campingområder, med mindre der er indgået kontrakt med festivalen om dette.

Stoffer

På festivalen udøver vi en nultolerance-politik over for stoffer. Derfor er det vores politik at klippe armbåndet og udvise alle, som bliver sat i forbindelse med stoffer på festivalen. Dette gælder også for lattergaspatroner.

Uheld & samaritter

Kommer du til skade, eller bliver du dårlig, kan samaritterne hjælpe. Har du brug for en ambulance, skal du kontakte samaritterne eller portvagt. Hvis du selv ringer 112, ved ambulancen ikke præcis, hvor den skal køre hen på området.

Vand

Der er placeret flere vandposter med drikkevand rundt på festivalområdet – også på selve Festivalpladsen, hvor du kan fylde medbragte flasker op.

VÅben

Ifølge dansk lov er det forbudt at bære våben, og det gælder naturligvis også på Langelandsfestival.

VOLDSOM & TRUENDE ADFÆRD

Voldsom og truende adfærd kan medføre at armbåndet klippes.

WC

Der er mere end 450 vandskyllende toiletter på festivalområdet, og dertil er der flere pissoirer på pladsen. Vi opfordrer herrerne til at benytte disse, så damerne ikke skal stå og trippe i kø ved toiletterne.

Har du stadig ikke fået dit svar?

Så kontakt os her:

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!