fbpx
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Børneland

Børneland står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. Vores børnetæmmere glæder sig til at underholde børnene samt sørge for, at børnene føler sig trygge og sikre. Har du spørgsmål på selve festivalen, så slå et smut forbi Børneinfo, hvor du kan få svar på næsten alt!

Børneland er et stort område med sin helt egen stemning, der gør området til en sikker vinder blandt alle festivalgæster. Det koster ikke ekstra at komme ind, og alt, du kan lave i Børneland, er en del af din partoutbillet.

Masser af sjov!

Børneland bliver som noget nyt til sommer opdelt i nogle forskellige områder, der hver tilbyder aktiviteter og underholdning i børnehøjde og til forskellige aldre.

I Børnelands puslevogn kan de helt små få varmet en flaske mælk i mikroovnen, vasket måsen eller få en tør ble på. Puslevognen er til fri afbenyttelse. Vi forventer, at brugerne selv hjælper med at holde orden – for vores alles skyld.

Øl og anden alkohol er ikke tilladt i Børneland. Derfor har vi en bænk ved indgangen, hvor mor og far kan drikke ud, inden de kommer ind. Børneland er også helt røgfri.

 

BØRN PÅ KONTROL

Børnetæmmerne tilbyder at holde opsyn med børnene i op til to timer. Tilbuddet gælder for blefri børn over fire år, som skønnes at kunne være alene i Børneland. Ordningen fungerer på den måde, at barnet får et særligt bånd på, hvor forældrenes mobilnummer er skrevet på.

Herefter holder Børnetæmmerne i udgangsslusen øje med, at der ikke er børn med bånd, der smutter igennem udgangen. Tilbuddet er en del af din partoutbillet, lige som alt andet i Børneland. Henvend dig i Børne-info for at modtage tilbuddet.

FAKTA OM BØRNELAND

27.-30. juli kl. 10-18
Forældre er også velkomne
Ca. 30 fede aktiviteter for unger i alle aldre

FOR ALLE BØRN

Nogle børn har det sværere end andre – men alle børn skal opleve Børneland. Derfor åbner vi en time før torsdag d. 23. juli for børn, der kan have det svært ved store folkemængder. Man møder blot op kl. 9, og så vil der være færre børn end normalt. Der skal være en voksen med, og vi beder om at det kun er børn, der kan have det svært med at være i normal åbningstid, som møder op her.

Man skal ikke kunne bevise at der er et behov hos barnet, men vi beder om at respektere at dette er et tiltag for børn der kan have det svært normalt, både psykisk og fysisk. Derfor skal der også være en voksen ifølge et barn når I er der.

Med hjælp fra vores venner

Når man skal sørge for, at festivalungerne får nogle gode oplevelser, så er det godt at kunne alliere sig med gode venner. I 2019 var eksempelvis Panduro Hobby og Roland gode venner – og sidstnævnte lavede en fed video om deres område af Børneland i 2019 – se den lige her:

Roland på Langelandsfestival 2019
30 års jubilæum #LLF22 27.07-30.07.2022 Køb din billet nu
30 års jubilæum #LLF22 27.07-30.07.2022 Køb din billet nu