27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Festivalens historie

I 1991 så grundlæggeren af Langelandsfestival et smukt areal i udkanten af Rudkøbing, hvor mark, strand og vand blev forenet. Efter en aften på bakken med rødvin og kølige pilsnere, hvor aftensolen på smukkeste vis gik direkte ned i det Sydfynske Øhav, var festivalen en realitet.

Ambitionerne var høje, men de første år var der nærmest flere venner og hjælpere på festivalen, end der var betalende gæster. Den tid er forbi. Langelandsfestival har på smukkeste vis manifesteret sig som Danmarks største familiefestival. Her samles flere generationer i en hel uge, hvor hygge og fællesskab er i højsædet.Langelandsfestival er i dag blevet en institution i sig selv. For tusindvis af familier er festivalen en fast del af sommerferien, hvor man kan være sammen, og få nogle fælles oplevelser.

 

Familierne tager hjem fra festivalen med en masse gode minder, som kan findes frem i løbet af de mørke måneder.

Jubilæum i 2022

Da Langelandsfestival løb af stablen i 2022, var det 30. gang festivalen fylder markerne og gaderne i og omkring Rudkøbing.

Vi holder fast i traditionerne, men er ikke bange for at prøve nye ting af, således at vi også i fremtiden kan være en festival for alle og fortsat være kendt for feriestemning, fest og skøn musik!