27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Hvad mangler Handelsgaden?

Vi lægger os altid i selen for at tilbyde så varieret og interessant et tilbud til vores festivalgæster – og det gør sig naturligvis også gældende i Handelsgaden.

Derfor vil vi også gerne vide – hvad savner du af gode tilbud i Handelsgaden? Giv et svar ovre på vores Facebook-side eller send os en mail, hvis du har en super idé! Måske du endda kender nogle, som har nogle spændende varer, der passer helt perfekt ind i Handelsgaden på Langelandsfestival? Så prik dem lige på skulderen og vis dem denne nyhed.

Centralt placerede gader

Handelsgaden ligger et meget centralt sted på festivalområdet, hvilket betyder, at der er en meget høj kundestrøm af glade og interesserede gæster.

Således skal gæsterne, der ligger i campingvogn, samt mange af gæsterne, der ligger på teltområderne og i vores camps, igennem Handelsgaden for at nå ind på selve festivalpladsen. En stadeplads i Langelandsfestivals Handelsgade er en stadeplads på en festival med ca. 25.000 besøgende, høj kundestrøm og bodservice af høj kvalitet.

Søg nu – inden det er for sent

Hvis du ønsker at søge om at få en nonfood-stadeplads i Langelandsfestivals Handelsegade, så begynd med at tage et kig i vores retningslinjer og salgsmateriale for Langelandsfestival 2022.

Herefter kan du kontakte os på mn@llf.dk, og beskrive hvad du ønsker at sælge. Husk at inkludere kontaktoplysninger i mailen.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!