27.-30. juli 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Hegn & service

Med Hegn & Service kommer du rundt på alle afkroge af festivalen, fra den yderste spids og helt ind foran Store Scene. Har du lyst til at komme en tur med rundt og give en hånd, når der er brug for Hegn & Service?

Hegn & Service har mange forskellige opgaver under festivalen, det kan være alt fra at flytte et hegn, eller sikre et hegn, til blot at sætte noget inddækning op. På Hegn & Service kommer du rundt på hele festivalen, og ser mange forskellige andre områder i løbet af din tjans.

Der er opgaver som kræver god fysik, men også lettere opgaver, såsom at sætte inddækning op, være runner (levere ting ud til holdet). Så der er plads og opgaver til alle. På Hegn & Service går vi altid i grupper og arbejder, og humøret er altid højt når vi arbejder.

Kontakt

Lyder det som noget for dig, så send en mail til Carsten på carstenaaroe@gmail.com, med en kort beskrivelse af dig selv til. Alternativt kan du oprette dig på www.crew.llf.dk og under bemærkninger skrive Hegn & Service UNDER i bemærkningerne, så hiver vi fat i dig.

VÆR OPDATERET

Skriv dig op til vores nyhedsbrev – så går du aldrig glip af noget!